Βόλος: Γιατρός «βούτηξε» στο κενό από τον πέμπτο όροφο νοσοκομείου

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση πως 62χρονος νευροχειρουργός στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 5ο όροφο, σκορπώντας τη απέραντη θλίψη σε οικογένεια, φίλους και συνάδελφους

Ένας 62χρονος γιατρός στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν.

Είχε προσπαθήσει ξανά να αυτοκτονήσει ο εν λόγω γιατρός

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες της ΕΡΤ, ο εν λόγω νευροχειρούργος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, πριν από κάποιες μέρες είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει ξανά –την Παρασκευή (18/12)– λαμβάνοντας χάπια σε ερημική περιοχή. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος είχε ενημερώσει συγγενικό του πρόσωπο για το που βρίσκεται και καθώς το μετάνιωσε, κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Βούτηξε» στο κενό ο νευροχειρούργος

Στη συνέχεια αυτού, ο άνδρας μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου και νοσηλευόταν μέχρι και σήμερα όπου προέβη στη μοιραία πράξη. Πιο συγκεκριμένα, ο νευροχειρούργος, σήμερα το πρωί της Δευτέρας (21/12) γύρω στις 11.20, ξέφυγε από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν, κατευθύνθηκε προς τη νέα πτέρυγα, βγήκε από την έξοδο κινδύνου, ανέβηκε στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου και «βούτηξε» στο κενό. Ο άνδρας έπεσε στο σημείο όπου τελειώνει το κτίριο των επειγόντων προς το πάρκινγκ των αυτοκινήτων, δηλαδή στο πίσω μέρος του κτιρίου.

Σοκ προκάλεσε η πτώση του 62χρονου

Σοκαρισμένοι ήταν οι ασθενείς που περίμεναν στον εξωτερικό χώρο του Τμήματος Επειγόντων, καθώς είδαν την πτώση του γιατρού. Αμέσως ειδοποιήθηκαν γιατροί και νοσηλευτές και απομάκρυναν το πτώμα του άνδρα από το σημείο. Αμέσως έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις. Επιπλέον, η απονενοημένη πράξη του νευροχειρούργου, συγκλονίζει πέρα από την οικογένεια του εκλιπόντος, τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου του Βόλου, οι οποίοι εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM