Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας

Τη ζωή του έχασε πριν από λίγη ώρα ένα άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, πέφτοντας από μεγάλο ύψος, και συγκεκριμένα από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Καρόλου Ντηλ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν αποκλείσει τον χώρο πραγματοποιώντας έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας 79 ετών, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης επιχείρησης.

Το βίντεο από το σημείο:

 62χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του και σκοτώθηκε

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη 14/4, στη Φθιώτιδα, ένας 62χρονος άνδρας, στην προσπάθειά του να αλλάξει μια λάμπα στο μπαλκόνι του στον πρώτο όροφο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην αυλή του, με αποτέλεσμα να περάσει όλη τη νύχτα πεσμένος, χωρίς να μπορεί να καλέσει για βοήθεια.

Το πρωί της επόμενης μέρας, και αφού ο άνδρας είχε περάσει όλη τη νύχτα πεσμένος στην αυλή του, εντοπίστηκε από τους γείτονές του, οι οποίοι αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μόλις ο άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο της Λαμίας, οι γιατροί εντόπισαν πολλαπλά κατάγματα στο σώμα του.

Τελικά, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.