Σάμος: Σύλληψη δυο αλλοδαπών για βιαιοπραγία!

Σάμος: Σύλληψη δυο αλλοδαπών για βιαιοπραγία!

Στη σύλληψη δυο αλλοδαπών ηλικίας 16 και 20 ετών, προχώρησαν οι αρχές στη Σάμο, με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με καταγγελία, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Σάμο, οι δύο αλλοδαποί δρώντας παράλληλα με άλλους αλλοδαπούς αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν  18χρονο αλλοδαπό με χρήση ξύλινων αντικειμένων και σωματικής βίας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου διενεργεί προανάκριση.

Δυστυχώς πριν λίγες μέρες υπήρξε άλλο ένα κρούσμα από νεαρούς αλλοδαπούς για κλοπή αυτή τη φορά, στην περιοχή της Σάμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Οι κάτοικοι αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού, κάνουν λόγο για ανεξέλεγκτη ανομία, με φόβο πως τα φαινόμενα αυτά θα συνεχιστούν, καθώς επείγει η αποσυμφόρηση του νησιού από τους ‘’παράνομους’’ αλλοδαπούς, που αγανακτισμένοι και οι ίδιοι πλέον ζητούν να φύγουν από το ΚΥΤ της περιοχής.

Ο Δήμαρχος ανατολικής Σάμου Γ. Στάντζος, έχει κάνει επανειλημμένα έκλυση στους αρμόδιους της κυβέρνησης για το θέμα της αποσυμφόρησης του νησιού.  Ο ίδιος πριν λίγες μέρες δεν δίστασε να πάρει την κατάσταση στα χεριά του, ενώπιον δημοσιογράφων και πολτών. Το σχετικό βίντεο από το Samos24.gr, με τον Δήμαρχο να διώχνει αλλοδαπούς μετανάστες από την πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ της Σάμου, έχει γίνει viral με πολλούς να εντάσσονται με το μέρος του και άλλους να κατακρίνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ