Θρακομακεδόνες: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους σε ζωντανή σύνδεση

Δημοσιογράφοι OPEN

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στους Θρακομακεδόνες, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε σε δημοσιογράφους και τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού του OPEN που βρίσκονταν στην περιοχή για ρεπορτάζ. Η δημοσιογράφος κλαίγοντας μετέδωσε τηλεφωνικά στον αέρα πως δέχτηκαν επίθεση, ενώ μάλιστα έκλεψαν και το πορτοφόλι του οπερατέρ. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά και στη συνέχεια ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη, την ώρα που μιλούσε ζωντανά «στον αέρα» του καναλιού.

Λίγα λεπτά αργότερα η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε εκ νέου στην ενημερωτική εκπομπή του σταθμού και περιέγραψε τα γεγονότα, αναφέροντας πως με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.

Τι δήλωσε σήμερα η δημοσιογράφος

«Εγώ σε σχέση με τον Κώστα (Αλατζά) δεν έπαθα τίποτα. Εμένα απλά με πιέσανε και με έσπρωξαν να μπω μέσα στο αυτοκίνητο. Τον Κώστα όμως τον χτυπήσανε, χτυπήσανε και τον οπερατέρ και τον έκλεψαν», είπε δημοσιογράφος σήμερα μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ πρόσθεσε πως «κανένας δεν θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου»..

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα