Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 11χρονος που έπεσε από τα 6 μέτρα

Κρίσιμη η κατάσταση του 11χρονου - Έπεσε σε ακάλυπτο από ύψος έξι μέτρων

Σοβαρή είναι η κατάσταση του 11χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ. Ο 11χρονος έπεσε από το τείχος στην περιοχή «Πύλη της Άμμου» στο Κουμ Καπί, το απόγευμα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Σημειώνεται πως το αγόρι έπεσε σε ακάλυπτο από ύψος 6 μέτρων.

Υψηλή ενδοκρανιακή πίεση

Αρχικά το παιδάκι –που είχε τις αισθήσεις του- μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στην Ειδική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Οι θεράποντες γιατροί που παρακολουθούν το παιδί προβληματίζονται από την υψηλή ενδοκρανιακή πίεση που έχει εμφανίσει.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, «ο 11χρονος νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση, καθώς παρουσιάζει αυξημένη ενδοκράνια πίεση. Είναι αιμοδυναμικά σταθερός αλλά φέρει πολλαπλά τραύματα».

Κρατήθηκε από καλάμι αλλά έχασε την ισορροπία του

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός είχε πάει με ένα φίλο στο συγκεκριμένο σημείο για να κάνουν ποδήλατο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο απαγορεύεται η διέλευση, λόγω των αρχαιολογικών ανασκαφών.

Ο μικρός Λούι έπεσε από ύψος 6 μέτρων το απόγευμα του Σαββάτου όταν προσπάθησε να κρατηθεί από ένα καλάμι, έχασε, όμως, την ισορροπία του. Έρευνα για το ατύχημα διενεργεί το λιμεναρχείο, το οποίο έγινε σε σημείο που δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM