Βιασμός 11χρονης: Απειλούσε να τη σκοτώσει ο προπονητής

Όλα όσα αποκάλυψε η 21χρονη αθλήτρια για την υπόθεση βιασμού – Απειλούσε να τη σκοτώσει αν μιλήσει στην αστυνομία

Σοκάρουν τα όσα κατέθεσε η αθλήτρια ιστιοπλοΐας ενώπιον του εισαγγελέα για την υπόθεση βιασμού όταν ήταν 11 χρόνων. Υπενθυμίζεται πως τη συγκεκριμένη υπόθεση κατήγγειλε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου ύστερα από συνομιλία που είχε με την 21χρονη πλέον κοπέλα.

Ο 38χρονος πρώην προπονητής Τριαντάφυλλος Αποστόλου κρατούσε το στόμα της κλειστό με την απειλή ότι θα τη σκοτώσει και θα καταστρέψει τη ζωή της ίδιας αλλά και της οικογένειάς της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη, καταθέτοντας το πρωί του περασμένου Σαββάτου στον εισαγγελέα, χωρίς περιστροφές κατηγόρησε τον προπονητή της για σεξουαλική κακοποίηση στην ηλικία των 11 ετών.

Διέψευσε τους ισχυρισμούς του πως υπήρξε «συναίνεση» εκ μέρους της και πως όλα αυτά συνέβησαν ενώ ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία και τον κατηγόρησε για απειλές κατά της ζωής της ίδιας και της οικογένειάς της.

«Την αγαπάω, είχαμε σχέση»

Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής είχε μιλήσει στο Mega και όχι μόνο παραδέχτηκε την πράξη του, αλλά την υπερασπίστηκε, λέγοντας ότι την αγαπάει ακόμα και ότι ήταν σε σχέση! Ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να την παντρευτεί μέχρι και σήμερα, ενώ υποστηρίζει πως δεν τη βίασε και δεν μπορεί να δεχτεί ότι τότε ήταν 11 χρόνων, αλλά μεγαλύτερη. Συγκεκριμένα είπε: «είχα και έχω συναισθήματα για το κορίτσι. Χώρισα και τον τότε δεσμό μου για να είμαι μαζί της. Την αγαπάω». Ο ίδιος υποστήριξε μάλιστα πως θέλει ακόμη να είναι μαζί με την αθλήτρια, η οποία πλέον είναι ενήλικη.

«Τι κακό έκανα εγώ;» αναρωτήθηκε ο προπονητής

Ακόμη, ο προπονητής δήλωσε με θράσος πως δεν θεώρησε ποτέ σοβαρή τη διαφορά ηλικίας που είχαν. «Παλιά παντρευόντουσαν και έκαναν παιδιά με μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας. Τι κακό έκανα εγώ;», δήλωσε κυνικά.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου:Η οικογένεια θα πάει στον εισαγγελέα. Γνωρίζετε ότι είναι σοβαρό;

Ξέρω ότι είναι σοβαρό, αλλά είναι όλο ψευδές. Υπήρχε συναίνεση και με τη μητέρα και με τη μικρή και δεν ήταν ούτε 11 ούτε 12.

Πόσων ετών ήταν;

Πολύ μεγαλύτερη και πηγαίναμε για γάμο. Αυτά τα ξέρει καλά η κυρία, αλλά δεν τα είπα τότε, γιατί ο άνδρας της θα τη σκότωνε. Αυτό το παιχνίδι ήταν στημένο και το γνώριζε πάρα πολύ καλά η κυρία. Και η μικρή. Και το ήθελε ήταν 15 χρονών. Και ήταν στην επόμενη ομάδα όταν είχε πάει. Ούτε καν στη δικιά μου. Δεν πήγα με κανένα 11χρονο.

Το κοριτσάκι ήταν πολύ μικρό. Άλλωστε το είπε και η ίδια ότι ήταν μόλις 11 ετών.

Το είπε και η ίδια και εγώ θα την αφήσω να σκεφτεί πάλι, πριν πάει να κάνει την κατάθεση. Θα την αφήσω να το σκεφτεί πάλι, πριν πάει να κάνει την κατάθεση.

Τι εννοείτε;

Θα την αφήσω να το σκεφτεί.

Κρύβεστε;

Όχι. Δεν κρύβομαι. Θέλω να πάω και να καταδικαστώ, αλλά να παραδεχτούν ότι όλο έγινε με συναίνεση και δεν ήταν ούτε 11 ούτε 12.

Πόσων χρόνων ήταν;

Ήταν πολύ μεγαλύτερη. Και θα το δείτε. Ήταν πολύ μεγαλύτερη και πηγαίναμε για γάμο και είχε συμφωνήσει η μητέρα της. Ένα χρόνο ολόκληρο με πιλάτευε. Ένα χρόνο ολόκληρο. Και την έκανε την τούμπα τελευταία στιγμή, όταν κατάλαβε ο άνδρας της, τι συνέβαινε -ο οποίος με αποκαλούσε γιο του και εγώ πατέρα. Μπροστά στους γονείς μου ήμασταν οικογένεια. Και της είχα πει ότι «θέλω να πάρω την κόρη σου» και μου έδινε την άδεια να βγαίνουμε και μαζί.

Το κορίτσι πώς αντιδρούσε; Μας λέτε ότι σας είχε ερωτευτεί;

«Πάρε με από το σπίτι» μου έλεγε, «να παντρευτούμε, δεν τους αντέχω άλλο. Πάρε με από το σπίτι»…

Αυτά που μας λέτε, τα λέτε με το όνομά σας;

Βεβαίως. Με το πρόσωπό μου και το όνομά μου.

Το ότι κινδυνεύετε να πάτε φυλακή το γνωρίζετε;

Βεβαίως και το ξέρω. 11 χρονών; Εγώ δεν πήγα με κοπέλα 11 χρονών ούτε 12. Όλα ξεκίνησαν μετά το 2012 και με επιχειρηματολογία της κυρίας της μεγάλης ότι είχα την ιδανική διαφορά ηλικίας εγώ με αυτή.

Πόσων χρόνων ήσασταν τότε, κ. Αποστόλου;

Δεν το θυμάμαι, αλλά είχαμε 16 χρόνια διαφορά. Την επόμενη χρονιά θα παντρευόμασταν και το ήξεραν και οι δικοί μου. Στα 16 της. Το είχε πάρει απόφαση και το ‘θελε. Καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM