Πέτρος Φιλιππίδης: Αποχωρεί από το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Πέτρος Φιλιππίδης: Απομακρύνεται από την τηλεοπτική σειρά όπου πρωταγωνιστεί.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απασχολεί έντονα -και όχι αδίκως- την επικαιρότητα, καθώς οι αποκαλύψεις για τον πραγματικό χαρακτήρα του ηθοποιού συνεχίζουν να έρχονται στο φως. Ο κωμικός ηθοποιός, που αυτή την περίοδο συμμετείχε στο καστ της τηλεοπτικής σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», η οποία προβάλλεται από την ΕΡΤ, δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του.

Οι τελευταίες επίσημες πληροφορίες, μετά και τη βραχεία νοσηλεία του κ. Φιλιππίδη, έρχονται από την ΕΡΤ και επιβεβαιώνουν τις φήμες της αποχώρησης του ηθοποιού από τη σειρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

Επίσης, σταμάτησε η προβολή τηλεοπτικού σποτ γνωστής εταιρείας στην οποία και πρωταγωνιστούσε.

Πώς θα γίνει, όμως, η αποχώρησή του;Τα τρία σενάρια είναι:
  • Ο Πέτρος Φιλιππίδης να γυρίσει κάποια επεισόδια και να αποχωρήσει ομαλά.
  • Μέσω διήγησης των ηρώων να ολοκληρωθεί ο ρόλος.
  • Να υπάρξει αντικατάστασή του στον ρόλο από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος ήταν και η αρχική επιλογή για τη σειρά.

Το τρίτο είναι και το επικρατέστερο σενάριο μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM