Γιος Αλέξη Κούγια: «Ανέλαβε τον Λιγνάδη γιατί έτσι γουστάρει, δεν σας βλέπει καν, είναι μάγκας»

Η απάντηση του Χρήστου Κούγια για τις απειλές που δέχεται

η οικογένειά του

Απειλές δέχεται η οικογένεια του Αλέξη Κούγια, μετά την ανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη από τον γνωστό ποινικολόγο. Συγκεκριμένα, τις απειλές μέσω μηνυμάτων που δέχονται αποκάλυψε ο γιος του Χρήστος, μέσω ανάρτησης στα social media. Μάλιστα, αναφέρει πως «κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός».

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ίδιος, «εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ» και συνεχίζει: «Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα».

Η ανάρτηση του Χρήστου Κούγια

Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ. εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε «κανένα». Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα.

Θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψή σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Ελλάδα – που τυχαίνει να είναι και πατέρας μας. Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.

Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί ή καταδικαστεί, αλλά το δικαστήριο.

Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκαλώ να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές, όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και τη Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM