Μπαλάσκας - Νέα Σμύρνη: «Οι αστυνομικοί κάνουν σιωπηρά τη δουλειά τους - Εκτελούμε διαταγές»

Η Υπηρεσία επεξεργάζεται τα στοιχεία για να βρεθεί το άτομο

που έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη σχολίασε νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό του Open ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας. «Λέγαμε από την αρχή ότι κάποιοι για να μεγαλώσουν την ένταση ήθελαν νεκρό αστυνομικό. Χθες, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε» τόνισε στην εισαγωγική του τοποθέτηση.

«Αυτό που πρέπει τώρα να γίνει είναι να πρυτανεύσει η λογική και να πέσουν τα αίματα. Να πέσουν οι οξύνσεις και οι αντιδράσεις» τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε «να είμαστε ήρεμοι. Είμαστε επαγγελματίες αστυνομικοί». «Ο πρώτος υπαίτιος που τον έριξε κάτω από το μηχανάκι θα βρεθεί θα και πληρώσει στη Δικαιοσύνη. Από εκεί και πέρα πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι» υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για το αν έχει αναγνωριστεί το πρόσωπο του ατόμου που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι, ο κ. Μπαλάσκας δήλωσε πως «ήδη η Υπηρεσία επεξεργάζεται τα στοιχεία, για να αναγνωριστεί το πρόσωπο».

Τέλος, ο κ. Μπαλάσκας ερωτήθηκε για το βίντεο όπου ακούγονται αστυνομικοί να λένε «τελείωσαν. Πάμε να τους σκοτώσουμε». Ο κ. Μπαλάσκας απάντησε πως πρώτη φορά το ακούει αυτό, δηλώνοντας άγνοια και λέγοντας μάλιστα πως «οι αστυνομικοί συνήθως κάνουν σιωπηρά τη δουλειά τους. Εκτελούμε τις διαταγές που μας δίνουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM