Επιτήδειος καλεί εκ μέρους ινστιτούτου αισθητικής και παρενοχλεί τηλεφωνικά γυναίκες

Καταγγελίες για επιτήδειο που καλεί στο κινητό γυναίκες με αφορμή υποτιθέμενη προσφορά για λέιζερ και τις παρενοχλεί

Μέχρι στιγμής τρεις γυναίκες έχουν καταγγείλει ότι δέχτηκαν τηλεφώνημα στο κινητό τους από έναν άνδρα ο οποίος υποτίθεται ότι τις κάλεσε για να τις ενημερώσει για προσφορά υπηρεσιών αισθητικής.

Αφού έκανε κάποιες γενικές ερωτήσεις, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο με τον οποίο κάνουν... αποτρίχωση. Μέχρι εκείνο το σημείο, οι κοπέλες δεν υποψιάστηκαν κάτι περίεργο. Ωστόσο, όσο η συζήτηση εξελισσόταν, οι ερωτήσεις του συγκεκριμένου γίνονταν όλο και πιο προσωπικές, θα έλεγε κανείς χυδαίες.

Μία από τις τρεις κοπέλες ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο επιτήδειος τη ρώτησε «πώς περιποιείται την ευαίσθητη περιοχή της» και εάν προτιμά τα σχέδια στο ξύρισμα. Εκείνη του έκλεισε το τηλέφωνο.

Και 12χρονη κοπέλα έπεσε θύμα «τηλεφωνικής» παρενόχλησης

Μια 12χρονη κοπέλα σήκωσε το τηλέφωνο της μητέρας της και ο επιτήδειος άρχισε να της κάνει τις συνηθισμένες ερωτήσεις. Όταν το κορίτσι έδωσε τρομαγμένο το κινητό στη μητέρα της, εκείνος κατάλαβε ότι μάλλον μιλάει με παιδί και έκλεισε το τηλέφωνο.

Προς το παρόν δεν φαίνεται να είναι σπείρα και τα περιστατικά θεωρούνται μεμονωμένα. Σε τέτοιου είδους παρενοχλήσεις οι Αρχές προτείνουν να κρατάμε τον αριθμό που μας καλεί και να απευθυνόμαστε στην Αστυνομία και φυσικά, όταν νιώθουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συνομιλητή μας, να κλείνουμε το τηλέφωνο. Αυτονόητο θα πρέπει να θεωρείται ότι δεν μοιραζόμαστε ποτέ προσωπικά μας στοιχεία με κανέναν που δεν ξέρουμε μέσω τηλεφώνου ή social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: