Βόλος: 30χρονος φέρεται να παρενοχλούσε ανήλικα αγόρια σε Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Άνδρας έστελνε μηνύματα με άσεμνες φωτογραφίες του σε ανήλικα αγόρια από Ακαδημία Ποδοσφαίρου στον Βόλο

Νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση έρχονται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά από Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 30χρονος φροντιστής έστελνε άσεμνο υλικό με γυμνές του φωτογραφίες στο Messenger κάποιων παιδιών της ομάδας.

Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας γονιός εντόπισε στο κινητό του παιδιού του φωτογραφίες και έτσι προέβη σε καταγγελία στη διοίκηση της Ακαδημίας. Ο 30χρονος απομακρύνθηκε άμεσα από τη θέση του, και μάλιστα τότε εκδόθηκε και μια ανακοίνωση ότι διακόπτεται η συνεργασία, χωρίς να αναφέρεται ο λόγος.

Να σημειωθεί πως στην πορεία έγινε και μια δεύτερη καταγγελία, ενώ παράλληλα οι αστυνομικοί έχουν ήδη κάνει έρευνα και στο σπίτι του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Thenewspaper.gr, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου συλλέγουν κάθε χρήσιμο στοιχείο για να «δέσουν την υπόθεση», αφού ο άνδρας φέρεται να έστελνε άσεμνες φωτογραφίες του σε περισσότερα από δύο παιδιά, ενώ κάποιοι γονείς ενδέχεται να μην έχουν ιδέα για το τι γινόταν στα κινητά τηλέφωνα των ανήλικων παιδιών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM