Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία Ι.Χ. οχήματα ενεπλάκησαν σε σφοδρή καραμπόλα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα, ενώ υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες.
Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί πλήρως, καθώς αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ επιχειρούν για την απομάκρυνση των τραυματιών και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών, η ορατότητα ήταν περιορισμένη λόγω της πρωινής ομίχλης, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο η υπερβολική ταχύτητα να συνέβαλε στο δυστύχημα.
Η Τροχαία διερευνά τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για την ταυτότητα των θυμάτων.
Οι οδηγοί που κινούνται προς Λαμία καλούνται να αποφεύγουν τον παράδρομο και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών.
📍 Υπενθύμιση: Το συγκεκριμένο σημείο των Αφιδνών έχει χαρακτηριστεί «επικίνδυνο» από την Τροχαία, καθώς στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία λόγω της αυξημένης κίνησης και της μικρής απόστασης μεταξύ των λωρίδων εξόδου και των διοδίων.