Δήμος Αθηναίων: 78 δρόμοι ασφαλτοστρώθηκαν σε τρεις εβδομάδες

Σε πλήρη εξέλιξη η υλοποίηση του μεγάλου προγράμματος ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Αθηναίων – «Πάμε να κάνουμε καλύτερη την ποιότητα της ζωής μας από τα σημαντικά, την καθημερινότητά μας» τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης 

Ασφαλτοστρώθηκαν οι πρώτοι 78 δρόμοι στις τρεις εβδομάδες που είναι σε πλήρη εξέλιξη το μεγαλύτερο, ίσως, πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Αθήνα.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 42 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση σε περισσότερους από 1.050 δρόμους σε όλες τις δημοτικές κοινότητες της Αθήνας, ενώ εντός του 2021 αναμένεται να δημοπρατηθεί και η ασφαλτόστρωση του υπόλοιπου οδικού δικτύου της πόλης, φτάνοντας στο 100% των δρόμων της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, «στους πρώτους τρεις μήνες θα έχουν παραδοθεί πάνω από 300 δρόμοι, δηλαδή περισσότεροι από εκείνους που έχουν ασφαλτοστρωθεί στην Αθήνα μέσα στα προηγούμενα τρία χρόνια».

Η ανάρτηση του Μπακογιάννη

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, εξέφρασε την αισιοδοξία του αναφορικά με τον ρυθμό των εργασιών. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Οι πρώτοι 78 δρόμοι στις γειτονιές της Αθήνας ασφαλτοστρώθηκαν σε τρεις εβδομάδες, όταν στο παρελθόν χρειάστηκαν τρία χρόνια για να ασφαλτοστρωθούν 248 δρόμοι. Είναι η πορεία που ξεκινήσαμε για να αναβαθμίσουμε 1.050 δρόμους της πόλης, δηλαδή 450 χιλιόμετρα σε όλες τις δημοτικές κοινότητες. Πάμε να κάνουμε καλύτερη την ποιότητα της ζωής μας από τα σημαντικά, την καθημερινότητά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM