Λιμενικός έφαγε πρόστιμο επειδή έτρεχε με πεσμένη μάσκα - «Καλά να πάθει» φώναξε περαστικός

Έκανε τζόκινγκ στην παραλία του Βόλου με πεσμένη μάσκα και τον έγραψαν - Πολίτης φώναξε «καλά να πάθει» για το πρόστιμο

Πρόστιμο 300 ευρώ έριξαν λιμενικοί σε συνάδελφό τους που έτρεχε με πεσμένη μάσκα προστασίας. Ο λιμενικός που έφαγε την «καμπάνα» έκανε τζόκινγκ στην παραλία του Βόλου, αλλά δεν φορούσε σωστά τη μάσκα για τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να τον γράψουν.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο λιμενικός δεν υπηρετεί στον Βόλο. Βρέθηκε για λίγες μέρες στη γενέτειρά του προκειμένου να διευθετήσει οικογενειακές του υποθέσεις. Αξιοποιώντας τον κωδικό 6 του 13033 για άθληση αποφάσισε να τρέξει στην παραλία.

Δεν φαντάστηκε όμως ότι θα πέσει πάνω σε κλιμάκιο, και μάλιστα συναδέλφων του, οι οποίοι, μόλις τον είδαν να τρέχει έχοντας πεσμένη κάτω από το πιγούνι τη μάσκα του, έσπευσαν αμέσως να τον γράψουν. Ο ίδιος προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι η μάσκα έπεσε στιγμιαία, όμως εκείνοι ήταν ανένδοτοι.

Μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου: «Καλά να πάθει»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρών στο περιστατικό ήταν μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, ο οποίος φέρεται να είπε: «Καλά να πάθει», αγανακτισμένος για πρόστιμα που έχουν κατά καιρούς επιβληθεί σε δρομείς από συναδέλφους του λιμενικού που του βεβαιώθηκε η παράβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM