Στην Πάτρα ο Στέλιος Πέτσας - Σε εξέλιξη σύσκεψη στο δημαρχείο

Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Δημαρχείο Πατρέων 

Λίγο μετά τις 9.00 το πρωί έφτασε στην Πάτρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την ανάκληση της απόφασης να ανοίξει το λιανεμπόριο στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι έμποροι υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τον κ. Πέτσα έξω από το δημαρχείο, κρατώντας πανό, όπου μεταξύ άλλων αναγράφουν «δικαίωμα στην εργασία». Στο δημαρχείο ο κ. Πέτσας έχει συναντήσεις για το θέμα του μη ανοίγματος του λιανεμπορίου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και με φορείς στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας

Την απογοήτευσή του για την απόφαση της επιτροπής των ειδικών να μην ανοίξει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας.

Η ανακοίνωση:

«Τα καταστήματα λιανικού εμπορίου για την περιοχή της Αχαΐας θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με αναφορές της επιτροπής και της κυβέρνησης. Την ίδια ώρα η πρωτεύουσα θα ανοίξει κανονικά από την προσεχή Δευτέρα παρά το τεράστιο ιικό φορτίο. Νιώθουμε για μια ακόμη φορά το πειραματόζωο, ένας νομός μια αγορά που δεν λέει να ξεφύγει από το πολύμηνο lockdown. Νιώθουμε αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι μπροστά στον πρωτοφανή εμπαιγμό. Καλούμε τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση. Δεν αντέχουμε άλλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM