Εμβολιασμός – Πάτρα: 37χρονος στο νοσοκομείο με αιματολογική διαταραχή

Ένας 37χρονος άνδρας από την Κεφαλονιά διακομίστηκε εσπευσμένα σήμερα το πρωί στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς παρουσίασε αιματολογική διαταραχή μετά τον εμβολιασμό του.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 37χρονος είχε κάνει πριν από 10 ημέρες το εμβόλιο της Johnson & Johnson, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν τα προβλήματα της υγείας του σχετίζονται με τον εμβολιασμό του.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Χρήστος Παυλάτος δήλωσε: «(…) Περιμένουμε την γνωμάτευση των ειδικών για να δούμε τι ακριβώς συνέβη στον συμπατριώτη μας. Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι παρενέργεια από το εμβόλιο».

Μια 34χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου με αιμορραγικό εγκεφαλικό

Υπενθυμίζεται πως μια 34χρονη στον Πύργο υπέστη εγκεφαλικό λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca. Όπως αναφέρεται, η 34χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου σε σοβαρή κατάσταση, αφού υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο patrisnews.com, η 34χρονη είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca, ωστόσο τονίζεται ότι το εγκεφαλικό προήλθε από αιμορραγία και όχι από θρόμβωση, επομένως δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν το εμβόλιο έχει οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό, το οποίο ερευνάται ήδη από τον ΕΟΦ.

Τι αναφέρει ο σύζυγος της 44χρονης γυναίκας από την Κρήτη;

Επιπλέον, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 44χρονης γυναίκας η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κρήτης έπειτα από επεισόδιο θρόμβωσης.

Ο άντρας της μάλιστα, Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι: «Περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή για να διακόψουμε τις λειτουργίες, λόγω του ότι τώρα είναι διασωληνωμένη».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα