Παγώνη: «Δεν μπορούμε να πάμε στο χειμώνα ανεμβολίαστοι»

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα για τους μεγάλους ανθρώπους που έχουν αναπνευστικά προβλήματα. Είχαμε και τη ζέστη που ήταν φοβερή, είχαμε θερμοπληξίες εχθές στο νοσοκομείο, αλλά και ασθενείς με κορονοϊό. Ήταν όλα μαζί. Είχαμε εφημερία στο Γεννηματάς, ήταν μία από τις δυσκολότερες γιατί είχαμε πρόβλημα και με την ηλεκτροδότηση, έπεφτε η τάση και περάσαμε πολύ δύσκολα», δήλωσε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μιλώντας νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega.

Η κ. Παγώνη τόνισε ότι δεν μπορούμε να πάμε στο χειμώνα ανεμβολίαστοι, και ότι αναμένεται να εμφανίζονται συνεχώς νέες μεταλλάξεις. «Χθες έγιναν εισαγωγές ατόμων με κορoνοϊό, από 22 μέχρι 70 ετών, όλοι ανεμβολίαστοι. Είναι τραγικό να μην καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να εμβολιαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τις μεταλλάξεις. Τελειώνουμε με μια μετάλλαξη και έρχεται η επόμενη. Πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι πρέπει να καλυφθούμε και να ζήσουμε διαφορετικά. Όποιος αγαπάει τον εαυτό του, την οικογένειά του, τους φίλους του, πρέπει να εμβολιαστεί. Δεν μπορούμε να πάμε στο χειμώνα ανεμβολίαστοι», τόνισε.

«Δεν είναι μόνο η μετάλλαξη Δέλτα, δε σταματούν οι μεταλλάξεις, ήδη προχθές ανακοινώθηκαν και άλλες. Υπάρχει και η Λάμδα που ακόμα δεν έχει έρθει εδώ. Ξεκινάμε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια το Σεπτέμβρη. Δάσκαλοι, μαθητές, καθηγητές πρέπει να εμβολιαστούν. Είναι προσωπική υποχρέωση του καθενός μας. Ύστερα από 18 μήνες πρέπει να κατανοήσουμε ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν», κατέληξε.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα