Μόρια: Καταγγελία-Μετανάστες σκοτώνουν ζώα (εικόνες σοκ)

Απίστευτη καταγγελία από αγρότη, για μετανάστες που μπήκαν στα χωράφια του και σκότωσαν τα ζώα του!

Τον ύπνο τους έχουν χάσει οι κάτοικοι της Μόριας, καθώς σχεδόν καθημερινά βλέπουν το βιός τους να χάνετε και να ρημάζετε από τους μετανάστες.

Όπως κατήγγειλε στο News2U ο κύριος Μάκης, κάτοικος της περιοχής, στις 22 Ιανουαρίου άγνωστοι μπήκαν στο χωράφι του πατέρα του και ξανά επιδίωξαν εισβολή στις 29 Ιανουαρίου.

Πιο αναλυτικά, στις 22 Ιανουαρίου άγνωστοι μπήκαν στο χωράφι του πατέρα του και κυνηγούσαν και μαχαίρωναν τα ζώα τους. Μια κατσίκα που ήταν έγκυος σε τρία μικρά, την τραυμάτισαν και την άφησαν να υποκύψει στα τραύματα της. Ο ίδιος ο κύριος Μάκης, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία την ίδια κι όλας ημέρα. Στις 29 Ιανουαρίου, επιχείρησαν να εισβάλουν ξανά στο ξένο χωράφι και αυτή τη φορά κατάφεραν να αρπάξουν δυο ζώα.

Ίσως να πρόκειται για τους ίδιους δράστες καθώς οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να τους συλλάβουν ακόμη.

Όταν ρωτήσαμε τον κύριο Μάκη εάν έχει υποβάλλει αίτηση για αποζημίωση μας απάντησε:  «Ο  πατέρας μου δήλωσε τις απώλειες στην τοπική κοινότητα. Αν βγει νέο κονδύλιο για αποζημιώσεις τότε θα κάνει αίτηση» και συμπλήρωσε, «Έχουν εγκριθεί πέντε γύροι αποζημιώσεων. Έχουν δοθεί τα χρήματα των τριών πρώτων νομίζω.»

Παρόμοιες καταγγελίες έχουν γίνει και για την δημιουργία αυτοσχέδιων κρεοπωλείων εντός του ΚΥΤ της Μόριας, με πολλούς από τους κάτοικους να πιστεύουν πως τα κρέατα που πουλάνε είναι από τα ζώα που τους έχουν κλέψει.

Το News2U βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών.

Για οποιαδήποτε καταγγελία ή θέμα που σας απασχολεί μπορείτε να στείλετε email στο: [email protected]

Δείτε τις φωτογραφίες από το πλιάτσικο στο χωράφι:

 

Δείτε τις φωτογραφίες από τα αυτοσχέδια κρεοπωλεία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μυτιλήνη: Σύλληψη 17χρονου αλλοδαπού στη Μόρια


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM