Ιωάννινα: Στρατιώτες έσωσαν χτυπημένο από ΙΧ σκυλάκι από βέβαιο θάνατο (pics)

Μια άκρως συγκινητική περίπτωση με πολλά χαρωπά γαβ-γαβ.

Δύο στρατιώτες από μονάδα των Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα από το 8 ΤΥΠ, περιέθαλψαν σκύλο που είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Περίπτωση να σωθεί, αν δεν είχαν εντοπίσει εγκαίρως το πληγωμένο ζωάκι, δεν υπήρχε. 

Στην ατυχία του (θύμα προφανώς ασυνείδητου οδηγού που το παράτησε αιμόφυρτο στον δρόμο) βρέθηκαν αυτά τα δύο παιδιά. Αμέσως το περιέθαλψαν και με τη φροντίδα τους (μιλάμε για τους στρατιώτες ΤΧ Κύρου Γεωργίου και ΥΓ Χριστοφορίδη Θεοδώρου), το σκυλί χειρουργήθηκε. Δυστυχώς, του έκοψαν το ένα πόδι, διαφορετικά θα αντιμετώπιζε σοβαρότερο πρόβλημα, ενώ, φρόντισαν και για τα περαιτέρω, για να επικοινωνήσουν με τους σωστούς ανθρώπους ούτως ώστε να βρεθεί σπίτι για τον ανάπηρο τετράποδο φίλο τους.

Στην ιστορία -την πολύ συγκινητική αυτή ιστορία- ρόλο-κλειδί έπαιξαν και εθελοντές της περιοχής, συγκεκριμένα απ' το ΚΙ.ΔΙ.ΖΩ, που  ανέλαβαν τα έξοδα γιατρών, την τροφή και την εξεύρεση σπιτιού για το σκυλάκι. Συγχαρητήρια, λοιπόν και από εμάς και στους ανώνυμους εθελοντές και στους στρατιώτες που είναι παράδειγμα προς μίμηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιατί τα θηλυκά είναι καλύτερα να κοιμούνται με σκύλο παρά με άνθρωπο; 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM