Έκρηξη βόμβας σε γραφεία ειδησεογραφικού ομίλου (video+pics)

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (04/03) στα γραφεία γνωστού ειδησεογραφικού ομίλου. Οι εικόνες σοκάρουν.

Η έκρηξη έγινε στα γραφεία του ομιλού MC Digital Media (Cyprus Times), στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έκρηξη, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 02:00, και σύμφωνα με πυροτεχνουργό οφείλεται σε πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί στην κύρια είσοδο των γραφείων του δημοσιογραφικού ομίλου στην οδό Καμελίας, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην είσοδο των γραφείων του ομίλου.

«Η Αστυνομία βρίσκεται στα αρχικά στάδια και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάτι στα χέρια της με σκοπό να προσδιορίσουμε την κατεύθυνση της εγκληματικής αυτής ενέργειας», ανέφερε σε δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της MC Digital Media ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, υπογραμμίζοντας ότι «στόχος της Αστυνομίας είναι η άμεση εξιχνίαση, η σύλληψη των δραστών και η παραπομπή τους ενώπιον της δικαιοσύνης».,

Ο Γενικός Διευθυντής της MC Digital Media Χρίστος Μαραγκός διαμήνυσε «προς πάσα κατεύθυνση» ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα αποτελέσουν κίνητρο εκφοβισμού και φίμωσης προς κανέναν και συμπλήρωσε πως «αντίθετα, καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες και πάνω από όλα μας πεισμώνουν για συνέχιση της σωστής δημοσιογραφίας»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM