Αποκλειστικό! Τρίκαλα: Υπό ανάλυση τα ευρήματα για τον θάνατο της 16χρονης

Από τον Γιώργο Σόμπολο

Στο κινητό της τηλέφωνο τα μυστικά που την οδήγησαν στον θάνατο.

Την άποψη της ιατροδικαστού Ελένης Καλύβα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο η 16χρονη κοπέλα στον Προφήτη Ηλεία Τρικάλων, αναμένουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Η υπόθεση είναι ήδη περίεργη, καθώς η ανήλικη μαθήτρια Αλβανικής καταγωγής έφυγε από το σπίτι της στην οδό Περσεφόνης για να συναντήσει ένα φιλικό της πρόσωπο.

Τη σορό της εντόπισε ένας περιπατητής του οποίου τις φωνές άκουσαν υπάλληλοι καθαριότητας στις επτά το πρωί και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ανήλικη κοπέλα, έφερε ένα βαρύ τραύμα στο κεφάλι αλλά και άλλα λιγότερο σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους, έχουν καλέσει ήδη τους γονείς και τα αδέρφια της για κατάθεση.

Το κινητό τηλέφωνο της μαθήτριας αποτελεί ήδη αντικείμενο έρευνας, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς υποστήριξαν ότι το παιδί τους, δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα με άλλα παιδιά ενώ ήταν και πολύ καλή μαθήτρια.

Οι πρώτες ενδείξεις για τον θάνατο της 16χρονης.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο θάνατος της κοπέλας φαίνεται να οφείλεται σε ατύχημα ή αυτοκτονία. Αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική και αστυνομική έρευνα.

Η 16χρονη φέρεται να έχει πέσει από μεγάλο ύψος και τα χτυπήματα είναι συμβατά με αυτό το ενδεχόμενο.

Το κεφάλι της κοπέλας φέρεται να προσέκρουσε σε μια μεγάλη πέτρα που βρέθηκε δίπλα της, ενώ από την ανάλυση του χώρου, δεν προκύπτει παρουσία δεύτερου ατόμου.

Τα ευρήματα στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης, που είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας βρίσκονται υπό ανάλυση.

Μηνύματα, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φωτογραφίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Αυτό που με βεβαιότητα αποκλείουν οι αστυνομικοί είναι η εγκληματική ενέργεια, με την τοπική κοινωνία των Τρικάλων να αδυνατεί να πιστέψει την τραγωδία και τον πόνο της πολυμελούς οικογένειας της 16χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM