Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Τον έσφαξαν και μετά τον έκαψαν

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστική έκθεση για τα δυο πτώματα που βρέθηκαν σε δασική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι δυο σοροί εντοπίστηκαν πριν λίγες μέρες και τα όσα έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση προκαλούν ανατριχίλα, ειδικά για τον έναν άνδρα.

«Τον έσφαξαν και του έβαλαν φωτιά για να αλλοιώσουν τα τραύματα»

Οι σοροί φαίνεται πως ανήκουν σε Ιρακινούς, κουρδικής καταγωγής και όπως όλα δείχνουν οι δράστες τους πέταξαν στο δάσος προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δυο άνδρες έχασαν τη ζωή τους περίπου πέντε μέρες πριν βρεθούν τα πτώματά τους.


πρώτος άνδρας είναι ηλικίας κάτω των 30 ετών και αγνώστων στοιχείων ταυτότητας. Από τη νεκροψία- νεκροτομή προέκυψε ότι έφερε τραύματα στο λαιμό από τέμνον όργανο (π.χ μαχαίρι) και θερμικά εγκαύματα στη περιοχή του προσώπου και του τραχήλου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική διάγνωση – που παρουσιάζει το αυτά τα στοιχεία συνάδουν με περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Το μυστήριο παραμένει για τον άλλον άνδρα. Από την εξέταση της σορού δεν διακριβώθηκε από ποια αιτία έχασε τη ζωή του ενώ αποκλείστηκε ο θάνατος δια τέμνοντος ή θλώντος οργάνου και δια πυροβολισμού. Όπως ανέφερε στις αρχές ο αδελφός του ο οποίος φέρεται ότι τον αναγνώρισε, ο 31χρονος που βρέθηκε νεκρός, αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα.

Τα πτώματα ήταν σε προχωρημένη σήψη και εκτιμάται ότι οι δύο άνδρες πέθαναν τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν εντοπιστούν. Οι θάνατοι διερευνώνται και τοξικολογικά από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η σχετική έκθεση που θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια ήταν η σχέση των δύο ανδρών.