Οίκοι ανοχής - Θεσσαλονίκη: Στο «κόκκινο» τα ραντεβού την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας

Οίκος ανοχής
© Pixabay

Με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα επαναλειτούργησαν έπειτα από οκτώ μήνες αναστολής οι οίκοι ανοχής, ενώ οι εργαζόμενες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σπεύσει να εμβολιαστούν. Όπως μεταδίδει, μάλιστα, και το sputniknews.gr, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το φθινόπωρο να επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους εμβολιασμένους. 

«Συνολικά 50 κοπέλες που γνωρίζω έχουν όλες μπει στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και ήδη το 100% έχει κάνει την πρώτη δόση, κάποιες και τη δεύτερη, ενώ οι υπόλοιπες περιμένουν τη σειρά τους για τη δεύτερη δόση» δήλωσε ο κύριος Ν., ο οποίος είναι διαχειριστής ιστοσελίδας μέσω της οποίας διαφημίζονται studio και εργαζόμενες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. 

Ο ίδιος δήλωσε στη συνέχεια ότι δεν αποκλείεται να επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί. «Παρότι ακόμα δεν το έχουμε συζητήσει διεξοδικά, το έχουμε σκεφτεί όμως και ναι, υπάρχει περίπτωση να το κάνουμε και να επιτρέπουμε να εισέρχονται στα studio μόνο όσοι πελάτες είναι εμβολιασμένοι. Για εμάς είναι υψίστης σημασίας η προστασία της υγείας εργαζομένων και πελατών. Γιατί να έρθει κάποιος που δεν έχει εμβολιαστεί και να κινδυνέψουν τόσα άτομα;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Χτύπησαν «κόκκινο» οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα

Τέλος, αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι η ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα. Ο κύριος Ν., περιγράφοντας την επαναλειτουργία των studio, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «ήταν τόσος ο κόσμος, που θύμιζε λούνα παρκ, όλοι ήρθαν μια βόλτα». Όπως εξήγησε, καθημερινά η ιστοσελίδα του έχει μια επισκεψιμότητα 20.000-25.000 ατόμων, ενώ «εκείνη την ημέρα (σ.σ. επαναλειτουργίας) η σελίδα είχε 80.000 επισκέπτες».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα