Αρπαγή 10χρονης: Άφαντος ο «άνδρας με τα κοτσιδάκια»

Αρπαγή 10χρονης: Οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη αναζητούν τον Αφρικανό με τα κοτσιδάκια, ο οποίος φέρεται να μιλούσε διαδικτυακά με την 33χρονη κατηγορούμενη.

Ο «άνδρας με τα κοτσιδάκια» φαίνεται πως είναι γνώριμος της αστυνομίας για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Για τον συγκεκριμένο άνδρα είχε κάνει λόγο η 10χρονη σε κατάθεση της λέγοντας συγκεκριμένα: «…τηλεόραση μ’ έναν άνδρα μαύρο με κοτσιδάκια, σαν κι αυτά που έχουν αυτοί που πουλάνε βραχιόλια». Με τη λέξη τηλεόραση ωστόσο, η 10χρονη εννοούσε την οθόνη του υπολογιστή.

Το ποιόν του άνδρα με τα κοτσιδάκια 

Ερευνώντας ενδελεχώς τα λεγόμενα της 10χρονης μαθήτριας, οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπεσαν επάνω σε μια παλιά υπόθεση, τριών ετών πίσω, όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ερευνούσε ηλεκτρονικά αποτυπώματα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας μέσω της Ιντερπόλ, που είχε στείλει τα σχετικά στοιχεία.

Εκείνη την εποχή, η Ιντερπόλ είχε ασχοληθεί με κύκλωμα διαμοιρασμού υλικού παιδικής πορνογραφίας στην Ευρώπη κι ένα από τα στίγματα που είχαν ανακαλύψει «έβγαινε» στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη.

Έπειτα από έρευνες που είχαν πραγματοποιήσει, είχαν φτάσει στα ίχνη ενός Αφρικανού, οποίος διέμενε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είχε καταθέσει αίτημα ασύλου.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε ερευνηθεί, πλην όμως ο υπολογιστής του είχε βρεθεί «καθαρός», εκτός από τρεις φωτογραφίες αμφιλεγόμενες, όσων αφορά στην ανηλικότητα των κοριτσιών που απεικονίζονταν σε διάφορες πόζες, ενώ παράλληλα είχε αποδειχθεί πως τις είχε κατεβάσει από το Ιντερνέτ.

Ο υπολογιστής του είχε ερευνηθεί και στα εργαστήρια, όπου είχαν διαπιστωθεί πλήθος κινήσεων πλήρους διαγραφής αρχείων, αλλά και επαφών με διάφορα άτομα ανά την Ευρώπη. Ωστόσο και παρά τις έρευνες, δεν στάθηκε δυνατό να στοιχειοθετηθεί κατηγορία σε βάρος του συγκεκριμένου προσώπου.

Ωστόσο η περιγραφή που έδωσε η 10χρονη για τον Αφρικανό, με τον οποίο συνομίλησε η απαγωγέας της, μοιάζει με τον άνδρα που ερεύνησε πριν από περίπου τρία χρόνια η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Δυστυχώς μέσα από την διερεύνηση του φορητού υπολογιστή της 33χρονης δεν στάθηκε δυνατών, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, κάποια διασταύρωση στοιχείων, καθώς είχε φροντίσει λίγο πριν την σύλληψή της να καταστρέψει το σκληρό δίσκο και μάλιστα αφού πρώτα τον έσπασε, στη συνέχεια τον βύθισε σε νερό ώστε να εξαφανίσει κάθε στοιχείο που ήταν δυνατόν να βρουν οι ειδικοί των εργαστηρίων.

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM