Δολοφονία Αγία Βαρβάρα - Πατέρας 16χρονου: «Αν το έκανε, να καταδικαστεί»

«Αν το έκανε, να καταδικαστεί» δηλώνει ο πατέρας του 16χρονου αγοριού που κατηγορείται για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα.

Ο πατέρας του 16χρονου κατηγορούμενου για το τραγικό συμβάν στην Αγία Βαρβάρα, ανέφερε πως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, είπε στο γιο του να μεταβούν στο αστυνομικό τμήμα και να παραδοθεί.

«Εγώ έχω πέσει από τα σύννεφα, άμα το έκανε αυτό για εμένα να καταδικαστεί. Τέλος. Ας είναι γιος μου, ας είναι όποιος είναι δεν με ενδιαφέρει. Έχω εμπιστοσύνη όμως στην αστυνομία και στους δικαστές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του ανήλικου.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο δικηγόρους τους, τους ενημέρωσε, πως δεν υπάρχουν τα αποτυπώματα του 16χρονου πάνω στο μαχαίρι.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον γιο του ως ένα καλό παιδί που δεν είχε δώσει δείγμα επιθετικής συμπεριφοράς. «Καλό παιδί είναι, δεν έχει δείξει τίποτα, τώρα δεν ξέρω μήπως του είχαν ρίξει τίποτα και έφτασε σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω», είπε συγκεκριμένα.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν προειδοποιήσει τον 16χρονο για τις παρέες του.

«Τις παρέες τις είχα γνωρίσει κανα δυο φορές στην Αθήνα και του είχαμε πει με τη μάνα του, μακριά από τα παιδιά αυτά. "Όχι ρε μπαμπά. Όχι ρε μαμά. Είναι καλά παιδιά", "τι καλά παιδιά ρε(…); Γυαλίζει το μάτι αφού, δεν ξέρω του λέω;". Όχι ρε μπαμπά, όχι ρε μπαμπά. Ήταν φίλοι, μα ήταν φίλοι, βγαίνανε συνέχεια μαζί» σημείωσε ο πατέρας του κατηγορούμενου.

Μετά την απολογία του ο 16χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου αναμένεται να απολογηθούν η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της, με καταγωγή από τη Ρουμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM