Θεσσαλονίκη: Ανήλικη μαθήτρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη στο άκουσμα της είδησης πως ανήλικη μαθήτρια Γ' Γυμνασίου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Για το αποτρόπαιο περιστατικό του ομαδικού βιασμού οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη επτά νεαρών, έπειτα από την καταγγελία της ανήλικης μαθήτριας σε τοπικό αστυνομικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι επτά φερόμενοι ως δράστες είναι ηλικίας 13 έως 17 ετών. Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, ενώ ήδη έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης (17/12) σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Περαία και πιο συγκεκριμένα στα πρώην εκπαιδευτήρια Κοραή.

Η ανήλικη κοπέλα βρισκόταν στον εν λόγω χώρο μαζί με άλλους 15 μαθητές. Οι οκτώ από αυτούς κάποια στιγμή αποχώρησαν και στη συνέχεια οι υπόλοιποι επτά την πλησίασαν με άλλες διαθέσεις. Όπως κατέθεσε το θύμα, οι δράστες την απείλησαν με μαχαίρι, ενώ εκείνη τους ζητούσε να την αφήσουν να πάει σπίτι της.

Μετά το συμβάν η 14χρονη κοπέλα πήγε στο σπίτι φίλης της, όπου και της εξομολογήθηκε τι της συνέβη. Αν και της ζήτησε να μην πει τίποτα σε κανέναν, επειδή ντρεπόταν, η φίλη της το είπε στη μητέρα της. Τότε εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης, η οποία πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαΐκού μαζί με την κόρη της για να καταγγείλει το βιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM