Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι σκότωσαν 86χρονο για 200 ευρώ

Μια φρικιαστική υπόθεση εκτυλίσσεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι αστυνομικοί ερευνούν την ανθρωποκτονία ενός 86χρονου, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτι

Ένας 86χρονος στη Θεσσαλονίκη έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με τους δράστες να τον χτυπούν αλύπητα, και κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, προσπαθώντας να εξαφανιστούν, έχοντας αποσπάσει από τον 86χρονο μόλις… 200 ευρώ.

Τι έγινε;

Οι δύο δράστες χτυπούσαν βάναυσα τον 86χρονο στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα εκείνος να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με βαριές κακώσεις, ενώ λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του. Έτσι, η υπόθεση ληστείας μετατράπηκε σε μια φρικαλέα υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Τι έδειξε η έρευνα της αστυνομίας

Άμεσα, μετά το έγκλημα αυτό, οι αστυνομικές Αρχές έσπευσαν να ερευνήσουν την υπόθεση, προκειμένου να βρουν τους δράστες που κρύβονται από πίσω. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και, σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου, κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο δραστών.

Προς μεγάλη τους έκπληξη, όλα τα στοιχεία οδήγησαν σε δύο ανήλικα παιδιά, 12 και 14 ετών, τα οποία εισέβαλαν στη μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη για να ληστέψουν τον ηλικιωμένο. Μάλιστα, η φρίκη δεν σταματά εδώ, καθώς οι Αρχές ανακάλυψαν πως την ίδια ώρα η γιαγιά και ο παππούς των δύο ανήλικων παιδιών είχαν τον ρόλο των τσιλιαδόρων. Παρακολουθούσαν δηλαδή το σπίτι για τυχόν εμφάνιση περιπολικού.

Ομολόγησαν οι δύο ανήλικοι

Οι δύο ανήλικοι ομολόγησαν την εισβολή τους στο σπίτι του θύματος. Μάλιστα, περιέγραψαν πως όταν ο 86χρονος τους αντιλήφθηκε, εκείνοι άρχισαν να τον γρονθοκοπούν με μανία στο κεφάλι. Μάλιστα, όταν ο ηλικιωμένος έπεσε στο έδαφος, συνέχισαν να τον κλοτσούν σε όλο του το σώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM