Βρέφος Θεσσαλονίκη: Ερωτήματα για τον θάνατο - Τις αιτίες διερευνά η εισαγγελέας

Βόθρος

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες το 18μηνο αγοράκι έχασε χθες τη ζωή του, όταν έπεσε σε βόθρο, έξω από το σπίτι των παππούδων του στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Για το περιστατικό μάλιστα ενημερώθηκε η εισαγγελέας, η οποία έδωσε εντολή στην Αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν χθες γύρω στη 1.00 το μεσημέρι, όταν η μητέρα του βρέφους κάλεσε την Αστυνομία, δηλώνοντας ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των γονιών της. Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο μαζί με την Πυροσβεστική και άρχισαν να ψάχνουν γύρω από το σπίτι το εξαφανισμένο μωρό.

Αρχές στη Θεσσαλονίκη
© megatv

Καθώς δεν υπήρχαν μάρτυρες που να είδαν το μικρό αγόρι, οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού, με τις υποψίες δυστυχώς να επιβεβαιώνονται. Τη στιγμή που έγινε το τραγικό περιστατικό, η γιαγιά του παιδιού βρισκόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, στον κάτω.

Σύμφωνα με το Mega, η 37χρονη μητέρα φέρεται να άφησε το παιδί στις 12.00 στους παππούδες και να έφυγε για τον οδοντίατρο. Όταν οι παππούδες αντιλήφθηκαν ότι χάθηκε το αγοράκι, ξεκίνησαν να ρωτούν στη γειτονιά μήπως το είδαν. Αρχικά, μάλιστα, πίστευαν ότι κάποιος το είχε αρπάξει. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ο 50χρονος πατέρας του παιδιού είναι οδηγός φορτηγού και επέστρεφε εκείνη την ώρα από την Αθήνα.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα