Γλυκά Νερά - Έγκλημα: Αστυνομικός κρατά αγκαλιά το βρέφος της Καρολάιν

Γλυκά Νερά
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία με τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης να κρατά στην αγκαλιά του το 11 μηνών βρέφος της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Η ανάρτησή του

Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές, με τραγική έκβαση τη δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας...

αστυνομικός Γλυκά Νερά
Πηγή: Facebook

Τι δήλωσε ο 32χρονος πιλότος

Συντετριμμένος είναι ο 32χρονος πιλότος, που χθες το απόγευμα, με τη συνοδεία αστυνομικών, επέστρεψε στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να παραλάβει κάποια προσωπικά του αντικείμενα. Ο ίδιος κατά την αποχώρησή του μίλησε στις κάμερες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς. Θα τους πιάσουνε. Η Αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι διαθέτει κάμερες, τις οποίες «τύφλωσαν» χωρίς να καταγραφεί τίποτα, ενώ οι δράστες φέρεται να γνώριζαν πως δεν υπάρχει σύστημα συναγερμού.

Με 300.000 ευρώ επικηρύσσονται οι δολοφόνοι της 20χρονης

Υπενθυμίζουμε πως χθες, έπειτα από κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχτηκε χρηματική αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος της 20χρονης γυναίκας μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Η δήλωση του εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ.

«Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας.

Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες ανταποκριθήκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας.

Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας» αναφέρεται στη δήλωση της ΕΛ.ΑΣ.