Γλυκά Νερά Έγκλημα - ΕΛ.ΑΣ.: Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της Ελλάδας

Αστυνομικοί έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για το φρικιαστικό έγκλημα που διαπράχθηκε στα Γλυκά Νερά. Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος, σε δήλωσή του για τη δολοφονία της 20χρονης έκανε λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Η δήλωση του εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ.

«Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας.
Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες ανταποκριθήκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας.

Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας» αναφέρεται.

Οι Αρχές «σαρώνουν» υλικό από κάμερες

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές «σαρώνουν» υλικό από κάμερες, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία και να ρίξουν φως στο αποτρόπαιο φονικό που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά. Τα δύο τμήματα, Ανθρωποκτονιών και Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, συνεργάζονται προκειμένου να εντοπίσουν τους, τουλάχιστον τρεις, κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο σπίτι και σκότωσαν την 20χρονη. 

Ο σύζυγος της νεαρής γυναίκας παραμένει σε κατάσταση σοκ και ζητάει συνεχώς το παιδί του. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας βρίσκεται σε νησί των Σποράδων και μέσα στις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα