Γλυκά Νερά Έγκλημα: Οι αρχές «σαρώνουν» υλικό από κάμερες και αποτυπώματα

Άτομα έξω από το σπίτι που δολοφονήθηκε η γυναίκα στα Γλυκά Νερά

Ανθρωποκτονιών και Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, συνεργάζονται για να αποκαλύψουν τους δράστες της, πρωτοφανούς αγριότητας, ληστείας μετά φόρων στα Γλυκά Νερά.  Τα δύο τμήματα της ΕΛ.ΑΣ. συνεργάζονται προκειμένου να εντοπίσουν τους, τουλάχιστον τρεις, κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο σπίτι από πόρτοπαράθυρο.

Το σπίτι που δολοφονήθηκε η γυναίκα στα Γλυκά Νερά

Προηγουμένως, είχαν σκοτώσει και είχαν κρεμάσει ένα σκυλί ράτσας Χάσκι, της οικογένειας για να μην ξεσηκώσει την γειτονιά με τα γαβγίσματα του. Στην συνέχεια, ακινητοποιούν τον 32χρονο πιλότο ελικοπτέρων, τον οποίο δένουν χειροπόδαρα και του καλύπτουν τα μάτια με ένα πανί, προφανώς για να μην τους βλέπει.

Η γυναίκα ξυπνάει και βλέπει τους δράστες πάνω από το κεφάλι της, ενώ είχε στην αγκαλιά της το μόλις 11 μηνών βρέφος της. Προσπαθεί να αντιδράσει όμως οι δράστες την ακινητοποιούν, και ο ένας της βάζει ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο της και της φράσει τις αναπνευστικές οδούς. Η γυναίκα χάνει την μάχη για την ζωή και οι δολοφόνοι, βάζουν το όπλο τους πάνω στο βρέφος και λένε στον 32χρονο πιλότο «πες μας που έχεις κρυμμένα τα χρήματα αλλιώς θα σκοτώσουμε το παιδί».

Αστυνομικοί έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Ο σοκαρισμένος άνδρας, αποκαλύπτει που βρίσκονται τα χρήματα τα οποία είχε «σηκώσει» προσφάτως από υποκατάστημα τράπεζας για μια αγορά που ήθελε να κάνει. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως η ανάληψη των χρημάτων από συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα είναι το σημείο-κλειδί για τον εντοπισμό των δραστών.

Προφανώς, εκτιμούν πως η σπείρα ακολουθούσε την μέθοδο της παρακολούθησης. Μέλος δηλαδή βρίσκεται μέσα στην τράπεζα, παρακολουθεί ποιος κάνει ανάληψη μεγάλου ποσού και ενημερώνει άλλα μέλη της σπείρας που βρίσκονται έξω για τα χαρακτηριστικά του. Κάποιος παρακολουθεί το θύμα μέχρι το σπίτι του και πλέον βάζουν μπροστά το σχέδιο τους για την διάρρηξη.

Άτομα έξω από το σπίτι που δολοφονήθηκε η γυναίκα στα Γλυκά Νερά

Σε αυτή την περίπτωση, οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι δράστες λειτούργησαν με αυτό τον τρόπο. Πιθανόν, να κρύβονται πίσω από την συγκεκριμένη επίθεση τα αδίστακτα μέλη ομάδας αλλοδαπών, που δρουν τον τελευταίο καιρό σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Το modous operandi ταιριάζει με τον τρόπο δράσης αυτής της ομάδας και πλέον οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα των αποτυπωμάτων και του γενετικού υλικού σε μια προσπάθεια να επιβεβαιώσουν την εκτίμηση τους.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης, παραμένει σε σοκ και ζητάει συνεχώς το παιδί του. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πειραιά βρίσκεται σε νησί των Σποράδων και θα βρεθεί στην Αθήνα τις επόμενες ώρες.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα