Γλυκά Νερά - Έγκλημα: Στον ανακριτή ο 32χρονος πιλότος

Πιλότος
Πηγή: News2u

Στο γραφείο του ανακριτή έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο 32χρονος δολοφόνος της ίδιας του της συζύγου, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Όπως και κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και ήταν περιστοιχισμένος από πολλούς βαριά οπλισμένους αστυνομικούς, καθώς ο φόβος επίθεσης σε βάρος του ήταν ιδιαίτερα έντονος.

Αστυνομία πιλότος
Πηγή: News2u

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος «έχασε» σήμερα τον έναν εκ των δύο συνηγόρων του, τον Βασίλη Σπύρου –ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους–, αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα με το οποίο θα εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που ενδεχομένως θα του κάνει ο ανακριτής.

Αστυνομία πιλότος
Πηγή: News2u

Θα κληθεί ουσιαστικά να πει τη δική του εκδοχή και θα προσπαθήσει να «βελτιώσει την εικόνα του», παρά την ογκωδέστατη δικογραφία.

Σε αυτήν περιλαμβάνεται το σύνολο των ευρημάτων τα οποία διερεύνησαν οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων αλλά και του τμήματος Ανθρωποκτονιών και από τα οποία προέκυψε η δολοφονική δράση του 32χρονου πιλότου. 

Νωρίς το απόγευμα αναμένεται να βγει η απόφαση για το εάν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Αστυνομία
Πηγή: News2u

Ο ίδιος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, θα υποστηρίξει σήμερα ενώπιον του ανακριτή ότι οδηγήθηκε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη εξαιτίας της συμπεριφοράς της συζύγου το, κάτι το οποίο ωστόσο δεν προκύπτει σε καμία περίπτωση από τα αστυνομικά ευρήματα.