Γλυκά Νερά - Συνήγορος 32χρονου: «Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πελάτης μου»

glika nera
sinidisi.gr

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο συνήγορος του 32χρονου πιλότου, Βασίλης Σπύρου, προκειμένου να τον εκπροσωπήσει στην εμφάνισή του στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψής του.

Ο κ. Σπύρου, που μίλησε στο news2u.gr, είδε τον πελάτη του σήμερα στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και –σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες– τον είδε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καταβεβλημένο και ιδιαίτερα πεσμένο.

Καρολάιν και Μπάμπης
Πηγή: Instagram

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου θα παραλάβει σήμερα τη δικογραφία και θα ζητήσει τουλάχιστον τριήμερη προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. Σύμφωνα με τον κ. Σπύρου, ο 32χρονος πιλότος επανέλαβε και στον ίδιο ότι ήταν αυτός που σκότωσε τη σύζυγό του, χωρίς ωστόσο να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Βαρύτατο το κατηγορητήριο

Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ο 32χρονος κατηγορείται για δύο κακουργήματα: ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και κακοποίηση ζώου. Επίσης, βαρύνεται με τα εξής πλημμελήματα: ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους στις Αρχές, και ψευδή κατάθεση κατ' εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα