Γλυκά Νερά Έγκλημα - Σοκάρει ο 33χρονος: Απειλούσαν με όπλο το παιδί μου

Αστυνομικοί έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά

«Είχαν βάλει το όπλο στο κεφάλι του παιδιού μου και μας απειλούσαν να τους πούμε πού είναι τα χρήματα» φέρεται να δήλωσε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς ο 33χρονος πιλότος ελικοπτέρων, ο οποίος σήμερα το πρωί έχασε τη σύζυγό του αλλά και τον σκύλο τους από επίθεση κακοποιών στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Οι τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν από ένα παράθυρο στο σπίτι της οικογένειας και αιφνιδίασαν τόσο τον εκπαιδευτή ελικοπτέρων όσο και την 20χρονη σύζυγό του.

Η νεαρή κοπέλα, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά με βρετανικό διαβατήριο, άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια και ένας εκ των δραστών φαίνεται να την έπνιξε για να μην την ακούσουν οι γείτονες. Σύμφωνα με την κατάθεση του χειριστή ελικοπτέρων, οι δράστες κρέμασαν και σκότωσαν από τη σκάλα της αυλής το σκυλάκι της οικογένειας, ένα χάσκι, το οποίο γάβγιζε ασταμάτητα.

Οι κακοποιοί έστρεψαν τα όπλα τους στο παιδάκι της οικογένειας, μόλις 11 μηνών, ζητώντας επίμονα από τον χειριστή ελικοπτέρου να τους πει πού έχει κρύψει τα χρήματα που «τράβηξε» πριν από λίγες μέρες από τράπεζα. Οι δράστες φαίνεται πως ήταν καλά πληροφορημένοι για το ποσό το οποίο βρισκόταν μέσα στο σπίτι και το οποίο είχε πάρει από την τράπεζα ο πιλότος προκειμένου να προχωρήσει σε μια αγορά. Τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και εκείνος αποκάλυψε το σημείο όπου είχε κρύψει τα χρήματα.

Οι δολοφόνοι, αφού πήραν όποιο αντικείμενο αξίας βρήκαν μέσα στο σπίτι, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, αφήνοντας τον χειριστή ελικοπτέρων δίπλα ακριβώς στη νεκρή σύζυγό του. Ήταν αυτός που τα ξημερώματα κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε η ιατροδικαστής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία και εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας. Από τα πρώτα ευρήματα, φαίνεται ότι την έχουν πνίξει. Η μητέρα της 20χρονης, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, μένει στην Αλόννησο, ενώ ο πατέρας της, βρετανικής καταγωγής, έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Το μωρό είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Συγγενικά πρόσωπα το επέστρεψαν στην αγκαλιά του πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σπίτι βρήκαν τον χειριστή ελικοπτέρων να κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του το βρέφος, σε κατάσταση σοκ. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν φτάσει στο σημείο και αναζητούν ίχνη που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Ήδη έχει ληφθεί οπτικό υλικό από σπίτια και καταστήματα κατά μήκος της Λεωφόρου Λαυρίου, σε μια προσπάθεια να βρεθεί ο τρόπος διαφυγής των δραστών.