Πτολεμαΐδα: Σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

περιπολικό αστυνομίας
© EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πτολεμαΐδας μετά την αποκάλυψη της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας 75χρονης γυναίκας από τον ίδιο της τον γιο, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

Ο 50χρονος, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, σύμφωνα με συγγενείς του, εξαιτίας προβλημάτων ψυχικής αστάθειας που αντιμετώπιζε, φέρεται να σκότωσε την ίδια του τη μητέρα με μια καραμπίνα, ενώ στη συνέχεια γύρισε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

Περιπολικό
(ΖΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINSSI)

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από συγγενείς των θυμάτων ότι δεν μπορούν να τους εντοπίσουν. Έπειτα από έρευνα στο σπίτι τους στο κέντρο της πόλης, τους βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Στο σημείο αναμένεται να φτάσει από στιγμή σε στιγμή ιατροδικαστής, ο οποίος θα διαπιστώσει την ημέρα θανάτου των δύο ανθρώπων και θα επιβεβαιώσει τις αρχικές εκτιμήσεις των αστυνομικών, ότι δηλαδή πρώτα ο 50χρονος πυροβόλησε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Από τις έως τώρα καταθέσεις οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει πως ο 50χρονος ναι μεν αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, ωστόσο ουδέποτε είχε προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα στη γειτονιά.

*Φωτογραφίες αρχείου

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα