Νέα Σμύρνη: Σήμερα η δίκη του 22χρονου σάτυρου

22χρονος επίδοξος βιαστής
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Δικάζεται σήμερα η υπόθεση του 22χρονου νεαρού που κατηγορείται πως προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά τουλάχιστον πέντε κοπέλες στα νότια προάστια αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

22χρονος σάτυρος
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ο 22χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης έπειτα από τη δημοσιοποίηση οπτικού υλικού στο διαδίκτυο από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγραφής. Εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς και την Παρασκευή το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, από όπου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα, Δευτέρα, στο κτίριο 2 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων.

Ο νεαρός προσήλθε συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας, ενώ μαζί του ήταν και ο συνήγορός του, ο οποίος επιμένει πως είναι ένα πολύ καλό παιδί το οποίο δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Στο δικαστήριο δεν έχουν προσέλθει μέχρι στιγμής θύματα του 22χρονου, καθώς δεν απαιτείται η παρουσία τους για την εκδίκαση της υπόθεσης.

22χρονος σάτυρος Νέας Σμύρνης
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνές τους, αφού θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανόν να είναι περισσότερες οι κοπέλες-θύματα του 22χρονου. Μάλιστα, περιμένουν, εάν δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του με εισαγγελική διάταξη προκειμένου άλλα θύματά του να τον αναγνωρίσουν, να εμφανιστούν αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές και να καταθέσουν σε βάρος του.

επίδοξος βιαστής

Ο 22χρονος πάντως μέχρι και αυτή τη στιγμή αρνείται τα πάντα, ενώ στις επαφές του με τους αστυνομικούς είναι ιδιαίτερα φειδωλός και δεν λέει το παραμικρό, παρά μόνο ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα