Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα βίτσιο» φέρεται να είπε ο 22χρονος

Νέα Σμύρνη

Σοκάρει η χθεσινή είδηση πως ένας νεαρός ακολούθησε μια 25χρονη κοπέλα στη Νέα Σμύρνη με το μόριό του έξω από το παντελόνι του, με σκοπό να τη βιάσει. Η κοπέλα κοινοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα το βίντεο από τη δράση του επιδειξία και στη συνέχεια ο 22χρονος συνελήφθη.

Μάλιστα, ο νεαρός έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών για τρεις ακόμη επιθέσεις εις βάρος γυναικών. Εκτός από τη χθεσινή, όπου πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» από την κάμερα ασφαλείας, ελέγχθηκε και για επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη.

Φέρεται μάλιστα να ταυτοποιήθηκε και για τις τρεις, με τις γυναίκες τελικά να τον αναγνωρίζουν. Σήμερα, Παρασκευή, θα οδηγηθεί –μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του– στην Ευελπίδων, αφού η υπόθεση έχει πάρει πια τη δικαστική οδό.

«Έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα, θέλω να την πλησιάσω»

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα και θα απολογηθεί στη Δικαιοσύνη. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή είναι: «Έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα, θέλω να την πλησιάσω». Στη συνέχεια, πάντως, φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα.

Ακόμη, σήμερα κυκλοφορεί στο Instagram μια νέα ανάρτηση-καταγγελία για τον νεαρό επιδειξία. Συγκεκριμένα, μια κοπέλα αναφέρει πως ο ίδιος πριν από τρία χρόνια την είχε φλερτάρει επίμονα ενώ ήταν με τον σύντροφό της. Μάλιστα, γράφει πως ο 22χρονος αλλάζει συνεχώς προφίλ στα social media με σκοπό να στέλνει μηνύματα και να παρενοχλεί κοπέλες.

Νέα Σμύρνη

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός την περασμένη Τετάρτη, βραδινή ώρα, ακολούθησε την κοπέλα από το τραμ μέχρι το σπίτι της. Ευτυχώς, η ίδια πρόλαβε να μπει στην οικία της και να κλείσει καλά την πόρτα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο νεαρός άνδρας ήταν αποφασισμένος να την πιάσει, καθώς φαίνεται να έλεγξε αν η πόρτα είχε κλείσει. 

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άγνωστος άνδρας που την ακολουθεί έχει βγάλει το μόριό του έξω από το παντελόνι του, ενώ επιχειρεί φτάνοντας στο σπίτι της κοπέλας να μπει στην πολυκατοικία, κάτι που δεν κατάφερε τελικά, καθώς η πόρτα ευτυχώς είχε κλείσει.

Η κοπέλα έχει ήδη κάνει καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης και μέσω ανάρτησής της καλούσε όποιον γνωρίζει κάτι να της στείλει μήνυμα αλλά και να κοινοποιήσει το περιστατικό. Κάποιοι χρήστες του Facebook της συνέστησαν να είναι πολύ προσεκτική, καθώς ο επιτήδειος γνωρίζει πλέον πού μένει. Άλλοι σχολίαζαν ότι ειδικά το τελευταίο διάστημα η Νέα Σμύρνη έχει γίνει πολύ επικίνδυνη περιοχή, κυρίως τη νύχτα.

«Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου» έγραψε η νεαρή κοπέλα.