Νέα Σμύρνη: Άνδρας με το μόριό του έξω κυνηγά κοπέλα (Video)

Νέα Σμύρνη άντρας μόριο

Μια κοπέλα στη Νέα Σμύρνη γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον επίδοξο βιαστή της. Την ακολούθησε για περίπου 300 μέτρα, μέχρι την είσοδο του σπιτιού της, με το μόριό του έξω. Ευτυχώς, η νεαρή είχε τα κλειδιά στο χέρι της και μπήκε έγκαιρα στην πολυκατοικία της. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο νεαρός άνδρας ήταν αποφασισμένος να την πιάσει, καθώς φαίνεται να ελέγχει αν η πόρτα έχει κλείσει καλά. 

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άγνωστος άνδρας που την ακολουθεί έχει βγάλει το μόριό του έξω από το παντελόνι του, ενώ επιχειρεί φτάνοντας στο σπίτι της κοπέλας να μπει στην πολυκατοικία, κάτι που δεν καταφέρνει, καθώς η πόρτα ευτυχώς είχε κλείσει.

Η κοπέλα έχει ήδη κάνει καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης και καλεί μέσω της ανάρτησής της όποιον γνωρίζει κάτι να της στείλει μήνυμα αλλά και να κοινοποιήσει το περιστατικό. Κάποιοι χρήστες του Facebook της συνιστούν να είναι πολύ προσεκτική, καθώς ο επιτήδειος γνωρίζει πλέον πού μένει. Άλλοι σχολιάζουν ότι ειδικά το τελευταίο διάστημα η Νέα Σμύρνη έχει γίνει πολύ επικίνδυνη περιοχή, κυρίως τη νύχτα.

«Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα.
Αν τον αναγνωρίσει κάποιος, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου» έγραψε η νεαρή κοπέλα. 

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα