Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο επίδοξος βιαστής με το εκτεθειμένο μόριο

Νέα Σμύρνη

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο άνδρας ο οποίος προσπάθησε να πλησιάσει και να παρενοχλήσει σεξουαλικά μια νεαρή κοπέλα έξω από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη.

Έπειτα από την καταγγελία της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου έδωσε την περιγραφή του αλλά και εξιστόρησε τι ακριβώς συνέβη, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον προσαγάγουν. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η μαρτυρία μιας γειτόνισσας της νεαρής κοπέλας, η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο του «δράκου» έναν νεαρό εργαζόμενο σε επιχείρηση της περιοχής.

Βιασμός Νέα Σμύρνη

 Να σημειωθεί ότι νωρίς σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 4.00, η νεαρή γυναίκα προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, όπου και αναγνώρισε χωρίς καμία επιφύλαξη τον ύποπτο ως τον δράστη της επίθεσης σε βάρος της. Ο νεαρός αναμένεται, αφότου περάσει από δακτυλοσκόπηση και τα υπόλοιπα διαδικαστικά θέματα, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αθηνών.

Νέα Σμύρνη

Το χρονικό

Ο νεαρός χθες, Τετάρτη 5/5, βραδινή ώρα, ακολούθησε την κοπέλα από το τραμ μέχρι το σπίτι της. Ευτυχώς, η ίδια πρόλαβε να μπει στην οικία της και να κλείσει καλά την πόρτα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο νεαρός άνδρας ήταν αποφασισμένος να την πιάσει, καθώς φαίνεται να έλεγξε αν η πόρτα είχε κλείσει. 

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άγνωστος άνδρας που την ακολουθεί έχει βγάλει το μόριό του έξω από το παντελόνι του, ενώ επιχειρεί φτάνοντας στο σπίτι της κοπέλας να μπει στην πολυκατοικία, κάτι που δεν κατάφερε, καθώς η πόρτα ευτυχώς είχε κλείσει.

Η κοπέλα έχει ήδη κάνει καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης και μέσω ανάρτησής της καλούσε όποιον γνωρίζει κάτι να της στείλει μήνυμα αλλά και να κοινοποιήσει το περιστατικό. Κάποιοι χρήστες του Facebook της συνέστησαν να είναι πολύ προσεκτική, καθώς ο επιτήδειος γνωρίζει πλέον πού μένει. Άλλοι σχολίαζαν ότι ειδικά το τελευταίο διάστημα η Νέα Σμύρνη έχει γίνει πολύ επικίνδυνη περιοχή, κυρίως τη νύχτα.

«Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου» έγραψε η νεαρή κοπέλα.