Νέα Σμύρνη: «Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά μου» καταγγέλλει άλλη κοπέλα

σχόλια facebook νέα σμύρνη μόριο

Ένα email από μια 27χρονη κοπέλα, κάτοικο Κύπρου, έφτασε σήμερα το πρωί, 7/5, στα γραφεία της Ασφάλειας, στο οποίο αναφέρει πως ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης της είχε επιτεθεί πριν από 14 μήνες.

Συγκεκριμένα, στις 25 Μαρτίου του 2020, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου σε κεντρικό σημείο, ο «σάτυρος» την πλεύρισε και, αφού αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της, έφυγε ατάραχος και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Μάλιστα, το θύμα κλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών να καταθέσει, όμως λόγω της απόστασης έστειλε e-mail στο οποίο περιγράφει ό,τι έζησε, αναφέροντας ότι αναγνωρίζει τον 22χρονο. Παράλληλα, οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέσχεσαν το κινητό του σάτυρου και το laptop του και ερευνούν το ενδεχόμενο να εντόπιζε ακόμη και μέσω Facebook και Instagram τα θύματά του.

«Έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα, θέλω να την πλησιάσω»

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα και θα απολογηθεί στη Δικαιοσύνη. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή είναι: «Έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα, θέλω να την πλησιάσω». Στη συνέχεια, πάντως, φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα.

Ακόμη, σήμερα κυκλοφορεί στο Instagram μια νέα ανάρτηση-καταγγελία για τον νεαρό επιδειξία. Συγκεκριμένα, μια κοπέλα αναφέρει πως ο ίδιος πριν από τρία χρόνια την είχε φλερτάρει επίμονα ενώ ήταν με τον σύντροφό της. Μάλιστα, γράφει πως ο 22χρονος αλλάζει συνεχώς προφίλ στα social media με σκοπό να στέλνει μηνύματα και να παρενοχλεί κοπέλες.

Νέα Σμύρνη

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός την περασμένη Τετάρτη, βραδινή ώρα, ακολούθησε την κοπέλα από το τραμ μέχρι το σπίτι της. Ευτυχώς, η ίδια πρόλαβε να μπει στην οικία της και να κλείσει καλά την πόρτα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας, ο νεαρός άνδρας ήταν αποφασισμένος να την πιάσει, καθώς φαίνεται να έλεγξε αν η πόρτα είχε κλείσει. 

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άγνωστος άνδρας που την ακολουθεί έχει βγάλει το μόριό του έξω από το παντελόνι του, ενώ επιχειρεί φτάνοντας στο σπίτι της κοπέλας να μπει στην πολυκατοικία, κάτι που δεν κατάφερε τελικά, καθώς η πόρτα ευτυχώς είχε κλείσει.

Η κοπέλα έχει ήδη κάνει καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης και μέσω ανάρτησής της καλούσε όποιον γνωρίζει κάτι να της στείλει μήνυμα αλλά και να κοινοποιήσει το περιστατικό. Κάποιοι χρήστες του Facebook της συνέστησαν να είναι πολύ προσεκτική, καθώς ο επιτήδειος γνωρίζει πλέον πού μένει. Άλλοι σχολίαζαν ότι ειδικά το τελευταίο διάστημα η Νέα Σμύρνη έχει γίνει πολύ επικίνδυνη περιοχή, κυρίως τη νύχτα.

«Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου» έγραψε η νεαρή κοπέλα.