50χρονος - Πτολεμαΐδα: Είχε σκοτώσει τη μητέρα του εδώ και δύο ημέρες

Περιπολικό
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που αναφέρονται στο έγκλημα που έγινε στην Πτολεμαΐδα. Πιο συγκεκριμένα, ένας 50χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τη μητέρα του και μετά αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με νέες εξελίξεις, το έγκλημα φαίνεται να έχει γίνει εδώ και δύο ημέρες, πράγμα που αναμένεται να διαπιστωθεί από τον ιατροδικαστή που θα εξετάσει τις δύο σορούς. Εδώ και τρεις ημέρες η αδελφή του 50χρονου, η οποία μένει στην Αθήνα, καλούσε στο τηλέφωνο τη μητέρα της, αλλά δεν απαντούσε κανείς, γεγονός που την ανησύχησε ιδιαίτερα. Έτσι αποφάσισε να ενημερώσει τον θείο της, ο οποίος έφτασε στο σπίτι και γρήγορα κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αποφάσισε να σπάσει την πόρτα του σπιτιού και σοκαρισμένος είδε τα δύο πτώματα και δίπλα το φονικό όπλο. Ο θείος του δράστη (αδελφός του πατέρα του) κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και από εκείνη τη στιγμή το σημείο έχει αποκλειστεί. Ο 50χρονος που σκότωσε τη μητέρα του φαίνεται ότι αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές τι τον οδήγησε να πυροβολήσει τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει. Ο πατέρας του, που έχει αποβιώσει εδώ και πολλά χρόνια, ήταν γνωστός καθηγητής στην πόλη της Πτολεμαΐδας, ενώ η μητέρα του ήταν συνταξιούχος φιλόλογος. Το τραγικό περιστατικό συνέβη εντός της οικίας, στην οδό Κοροξένης 3, στην οποία διέμεναν η ηλικιωμένη και ο γιος της τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει το ptolemaidanews.gr.

Περιπολικό
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε τον γιο του

Ένα ακόμη συγκλονιστικό περιστατικό με θύμα έναν 48χρονο, που εντοπίστηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του, και θύτη τον 76χρονο πατέρα του έλαβε χώρα πριν από τρεις περίπου εβδομάδες στο Κορωπί. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το θύμα εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από πυροβόλο όπλο. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η συμπεριφορά και τα προβλήματα αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος οδήγησαν στο φονικό. Οι δύο άνδρες καβγάδισαν και κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε τον γιο του, ο οποίος έπεσε νεκρός. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ο πατέρας τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομία λέγοντας «σκότωσα τον γιο μου, ελάτε να με συλλάβετε». Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχαν συχνά προστριβές, επειδή το θύμα αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ. Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τον 76χρονο με το κυνηγετικό όπλο δίπλα του. Ο γιος του ήταν ήδη νεκρός με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. «Με πήραν και εμένα το πρωί και μου είπαν ότι έγινε αυτό το πράγμα. Τώρα αν έχει συμβεί κάτι… τι να πω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω!» είχε πει συγγενής στις κάμερες.

Περιπολικό
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ