Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Να μην γίνει σε κανέναν άλλον ποτέ ξανά» δήλωσε ο άτυχος σύζυγος

Το σπίτι που δολοφονήθηκε η γυναίκα στα Γλυκά Νερά

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών στης στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

«Να μην γίνει σε κανέναν άλλον ποτέ ξανά» σημείωσε ο 32χρονος πιλότος που είδε τρεις αδίστακτους κακοποιούς να εισβάλουν στο σπίτι του και να δολοφονούν τη σύζυγό του, μιλώντας στους δημοσιογράφους.


«Τα παιδιά ξέρουν τη δουλειά τους και θα τους πιάσουν» ανέφερε ο 32χρονος για τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, προσθέτοντας: «Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ».

Για τα όσα έζησαν στα χέρια των δραστών, ο 32χρονος πιλότος υποστήριξε ότι τους παρακάλεσαν και τους είπαν που ήταν κρυμμένα τα όσα χρήματα βρίσκονταν στο σπίτι.

Άτομα έξω από το σπίτι που δολοφονήθηκε η γυναίκα στα Γλυκά Νερά

Έχουν «ύποπτο» σε βίντεο

Μια πολύ σημαντική πληροφορία που βλέπει το φως της δημοσιότητας θέλει την αστυνομία να έχει στα χέρια της ένα αρκετά καλό στοιχείο, στο οποίο μπορεί να «πατήσει» ούτως ώστε να στρέψει τις έρευνες προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο με έναν ύποπτο άνδρα, ο οποίος στις 05:30 τα ξημερώματα βρίσκεται έξω από το μεζονέτα, στην οποία γράφεται το τραγικό τέλος της 20χρονης Κάρολαϊν.

Ήδη το βίντεο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, έχει μεγεθυνθεί η εικόνα και προσπαθούν να δουν τα πάντα από εκεί.

Περιπολικό
(ΖΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINSSI)

«Ελάτε, σκότωσαν τη γυναίκα μου»

Οι κουκουλοφόροι δολοφόνοι ψάχνουν χωρίς να βιάζονται το σπίτι. Βρίσκουν 15 χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα.

Τα αρπάζουν και εξαφανίζονται. Λίγο μετά τις 06.00 το πρωί ο 32χρονος καταφέρνει και ειδοποιεί την αστυνομία με το κινητό του τηλέφωνο.

«Ελάτε στην οδό Παναγούλη στα Γλυκά Νερά. Ληστές σκότωσαν τη γυναίκα μου».

Η αστυνομία σπεύδει στο σπίτι της οικογένειας. Βρίσκουν τον 32χρονο άνδρα δεμένο και τα κλάματα του βρέφους τους οδηγούν στο δωμάτιο που βρίσκεται νεκρή η 20χρονη.

«Προσπαθούσα να λυθώ αλλά δεν τα κατάφερα. Φοβόμουν αλλά πάλευα για να τα καταφέρω. Μου κατέστρεψαν τη ζωή και καταδίκασαν το παιδί μου να μεγαλώσει ορφανό».

Οι αστυνομικοί βρίσκουν τον σκύλο της οικογένειας πνιγμένο και κρεμασμένο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού, αλλά και σπασμένο παράθυρο στον ακάλυπτο της κατοικίας που σύμφωνα με όλα τα στοιχεία χρησιμοποίησαν οι δράστες για να εισβάλουν.

Το 11μηνο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο 32χρονος ο οποίος έχει υποστεί σοκ βρίσκεται στη γενική αστυνομική διεύθυνση.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια. Οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα στο σημείο και εκτιμάται ότι άφησαν πίσω τους αποτυπώματα ή DNA.

Παράλληλα, ερευνούν κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχής για να εντοπίσουν το μέσο διαφυγής και το δρομολόγιο των δραστών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και 4ος δράστης που λειτουργούσε ως τσιλιαδόρος.

Η βαρβαρότητα των δραστών παραπέμπει σε σκληρούς ποινικούς που πιθανότατα γνώριζαν ότι το νεαρό ζευγάρι είχε αρκετά χρήματα στην κατοικία του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας, οι τρεις ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους ήταν αλλοδαποί και μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ωστόσο δεν κατάφερε να αναγνωρίσει την γλώσσα που επικοινωνούσαν μεταξύ τους, παρέχοντας μια πολύ σημαντική πληροφορία στις Αρχές.

Οι δύο από τους δράστες μιλούσαν μάλιστα προς αυτόν αλλά και μεταξύ τους με «σπαστά» ελληνικά, ωστόσο απευθυνόμενοι στον τρίτο συνεργό τους, χρησιμοποιούσαν τη μητρική τους γλώσσα. Κάτι που ίσως σημαίνει πως αυτός βρίσκεται στη χώρα μας για μικρό χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα, βάσει των περιγραφών των ληστών που έδωσε ο πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, κάνουν λόγο για δύο ψηλούς και γεροδεμένους άνδρες, αλλά και για έναν «κοντό». Όλοι τους φορούσαν πάντως κουκούλες και ήταν οπλισμένοι με πιστόλια.