Lockdown: Πλήθος κόσμου στην Ερμού το πρώτο ελεύθερο Σάββατο

Ερμού κόσμος
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Το πρώτο ελεύθερο Σαββατοκύριακο ύστερα από αρκετό καιρό είχαν την ευκαιρία να ’’απολαύσουν’’ οι πολίτες, επομένως έκαναν την βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ερμού. Οι πολίτες, παρά τον καλό καιρό, εγκατέλειψαν τις παραλίες και προτίμησαν να κάνουν τα ψώνια τους.

Σημειώνεται πως από Δευτέρα ακολουθεί το άνοιγμα των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, το λιανεμπόριο στη Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσει μόνο με τη μέθοδο του click away, ενώ στην Αχαΐα με το click inside και το click away.

Ερμού
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Σύσκεψη για την επιδημιολογική κατάσταση στην Κοζάνη

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το μεσημέρι στις 14:30, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και τη συμμετοχή του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιου Πέτσα, καθώς και του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρου Λιβάνιου, με αντικείμενο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, υπό το φως των τελευταίων επιδημιολογικών δεδομένων στην περιοχή. 

Ερμού
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

 

Ερμού
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ