Κυψέλη: Νέα επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη

Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Με εκζέματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται μια νεαρή κοπέλα σε νοσοκομείο της Αθήνας έπειτα από επίθεση που, όπως κατήγγειλε η ίδια, έγινε με καυστικό υγρό.

Η επίθεση έγινε στην οδό Ηπείρου στο Αττικό Άλσος. Η 25χρονη περπατούσε στον δρόμο και, όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, την πλησίασε ξαφνικά ένας άνδρας, την έριξε στο οδόστρωμα και στη συνέχεια της έβαλε ένα πανί στο πρόσωπο. Ο δράστης, σύμφωνα με όσα έχει πει το ίδιο το θύμα, επιβιβάστηκε σε ένα όχημα και εξαφανίστηκε. 

Αστυνομικοί
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Η 25χρονη, η οποία δηλώνει έγκυος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με τους γιατρούς να μη γνωρίζουν ακόμα τι υγρό χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Ωστόσο, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να λάβει εξιτήριο και να πάει στο σπίτι της. Η κλινική εικόνα της νεαρής γυναίκας είναι καλή, ωστόσο οι γιατροί δεν γνωρίζουν τι είδους υγρό χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση και γι' αυτόν τον λόγο έχουν στείλει δείγμα στο Γενικό Χημείο του κράτους.

Οι αστυνομικοί, προς το παρόν, εμφανίζονται επιφυλακτικοί για το εάν χρησιμοποιήθηκε καυστικό υγρό, ενώ τους προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η 25χρονη κατήγγειλε το συμβάν σχεδόν 24 ώρες αργότερα. Μάλιστα, «βλέπουν» ερωτικά κίνητρα, ωστόσο δεν μπορούν ακόμα να μιλήσουν με βεβαιότητα για την ταυτότητα του δράστη, τα στοιχεία του οποίου αναζητούνται. 

*Φωτογραφίες αρχείου

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα