Νέα Ερυθραία: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ.

Ομάδα ΔΙΑΣ
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Συναγερμός σήμανε σήμερα τα ξημερώματα (16/4) στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το επεισόδιο σημειώθηκε δέκα λεπτά μετά τη 1.00 τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Θησέως και Αγίων Σαράντα.

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είδαν δύο άτομα που φορούσαν full-face πάνω σε μοτοσικλέτα και τους έκαναν νόημα να σταματήσουν. Εκείνοι πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών και στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν από το σημείο. 

Τα δύο άτομα κατευθύνθηκαν προς την εθνική οδό και άλλη ομάδα αστυνομικών που περιπολούσε φαίνεται να τους εντόπισαν στη Βαρυμπόμπη, χωρίς όμως και πάλι να μπορέσουν να τους σταματήσουν.

Περιπολικό το βράδυ
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ EUROKINISSI)

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο τύπος του όπλου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο, ο οποίος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, οι δράστες πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών. «Δεν έριξαν στον αέρα να εκφοβίσουν, έριξαν στοχευμένα εναντίον των συναδέρφων μου» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα