Νεκρή 61χρονη πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό της - Τι καταγγέλλει ο γιος της

Εμβολιασμός
(EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )

Πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό της κατέληξε μια 61χρονη γυναίκα που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega μίλησαν σήμερα ο γιος της άτυχης γυναίκας και ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Σακαρούδης. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η οικογένεια, η 61χρονη εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca στις 27 Μαρτίου. Ο κ. Σακαρούδης δήλωσε χαρακτηριστικά για το περιστατικό αλλά και για τις κινήσεις στις οποίες θα προβεί: 

«Έχω έγγραφο από το εμβολιαστικό κέντρο που η ίδια είχε δηλώσει όλα τα υποκείμενά νοσήματά της. Και της είχαν δώσει άδεια να μπορέσει να υποβληθεί στον εμβολιασμό. Προφανώς δεν υπήρχαν οδηγίες από την AstraZeneca στους γιατρούς ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα υποβληθούν στον εμβολιασμό. Οι γιατροί στα εμβολιαστικά κέντρα λειτουργούν με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και των εταιρειών. Η ίδια είχε ρωτήσει και τον δικό της γιατρό, όλοι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους να εμβολιαστεί».

Εμβολιαστικό κέντρο
(EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )

Τι δήλωσε ο γιος της

Ο κ. Βασίλης, γιος της 61χρονης, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega για τον εμβολιασμό της μητέρας του αλλά και για τα αποτελέσματα που έδειξε η νεκροψία. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έκανε το Σάββατο 27 Μαρτίου το εμβόλιο και αργά το ίδιο βράδυ τής έπεσε το οξυγόνο. Μετά ήταν μια χαρά, πήγε στη δουλειά της για δύο μέρες. Την Τετάρτη μού είπε ότι θα καθόταν σπίτι. Δεν ένιωθε καλά και έκανε τεστ Covid και ακτινογραφία. Μιλήσαμε στις 13.00. Ήταν αρνητική στον κορονοϊό, ενώ η ακτινογραφία θώρακος ήταν καθαρή. Στις 13.15 την ξαναπήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Μπήκα στην κάμερα που είχαμε και την είδα να έχει σβήσει».

Η άτυχη γυναίκα είχε περάσει καρκίνο τρεις φορές και τον είχε νικήσει, ενώ δεν είχε σπλήνα. «Αυτό είναι που μας έχει τρελάνει. Νίκησε τον καρκίνο και πήγε για κάτι καλό, να εμβολιαστεί, και "έφυγε" από αυτό» συμπλήρωσε ο γιος της. Ερωτηθείς ο κ. Βασίλης για το αν υπάρχει επίσημη απάντηση για τα αίτια θανάτου της γυναίκας, δήλωσε πως η νεκροψία έδειξε πως κατέληξε από θρόμβωση.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο δικηγόρος της οικογένειας ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Τετάρτη θα καταθέσει εξ ονόματος της οικογένειας μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα