Φονικό ΚΥ Καλύβια: «Τον σκότωσα γιατί μου έκανε μάγια και με έκλεβε»

φονικό ΚΥ Καλύβια
Facebook

 

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί ο 32χρονος άνδρας που κατηγορείται πως δολοφόνησε με τρεις σφαίρες έναν υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, επειδή «του είχε κάνει μάγια». Η υπόθεση ήταν ανοικτή για το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής από τις 23 Δεκεμβρίου του 2020.

Οι λόγοι του φονικού σόκαραν ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ερευνούσαν την υπόθεση. "Με έκλεβαν στα κοινόχρηστα και μου είχαν κάνει μάγια. Μόλις τον σκότωσα, τα μάγια λύθηκαν", φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων ο 32χρονος στους αστυνομικούς. Το θύμα μαζί με την σύζυγο του, ήταν οι διαχειριστές της πολυκατοικίας στην οποία έμεναν.

Ο κατηγορούμενος, πίστευε ότι τα χρήματα που του ζητούσαν ήταν υπερβολικά πολλά. Σε συνδυασμό με την εμμονή του ότι του είχαν κάνει μάγια, πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον 60χρονο άνδρα. Το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου όταν ο άτυχος άνδρας έφευγε για την δουλειά του, ο 32χρονος τον ακολούθησε με το αυτοκίνητο της μητέρας του. Από το οποίο μάλιστα είχε βγάλει και τις πινακίδες κυκλοφορίας. Μπήκανε μαζί στο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας και την στιγμή που ο 60χρονος έβγαινε από το σταθμευμένο του όχημα, ο 32χρονος τράβηξε όπλο και με τρεις σφαίρες τον σκότωσε.

Στην κατάθεση του, υποστήριξε πως το πιστόλι το αγόρασε από έναν άνδρα στην Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στο Μενίδι. Στην συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος ο κατηγορούμενος, πήρε την απόφαση να πάει να κρυφτεί στην γειτονική Αλβανία. Όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έκαναν υπομονή. Η μεθοδική τους έρευνα, τους έκανε να περιμένουν και μόλις επέστρεψε, οι έρευνες έγιναν πιο ασφυκτικές. Πριν δύο ημέρες οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 32χρονο ο οποίος σχεδόν αβίαστα αποκάλυψε τι είχε συμβεί. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σε ανακριτή.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα