Κοντογεώργης: Προγραμματισμένοι πάνω από 100.000 εμβολιασμοί σήμερα

Εμβολιαστικό κέντρο
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται σήμερα οι εμβολιασμοί στη χώρα, με την ένταξη και του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson, για το οποίο έχουν ήδη κλείσει ραντεβού, σύμφωνα με πληροφορίες, 4.000 πολίτες. Παράλληλα, πρεμιέρα κάνει σήμερα και το νέο ωράριο λειτουργίας των εμβολιαστικών κέντρων, που θα παραμένουν ανοιχτά έως τις 10.00 το βράδυ.

Εμβόλιο
© EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

«Σήμερα έχουν προγραμματιστεί πάνω από 100.000 εμβολιασμοί»

«Σήμερα έχουν προγραμματιστεί πάνω από 100.000 εμβολιασμοί» δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογεώργης.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς περίπου 500.000 συμπολίτες μας εκμεταλλεύτηκαν το άνοιγμα της πλατφόρμας και προγραμμάτισαν τα ραντεβού τους. Σημείωσε ακόμη ότι ένα εκατομμύριο πολίτες ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους και με τις δύο δόσεις.

Ο κ. Κοντογεώργης εκτίμησε ότι μέσα στον Ιούνιο θα δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες να εμβολιαστούν. «Πρέπει να δούμε τι ραντεβού θα κλειστούν τις επόμενες ημέρες για να πάρουμε αποφάσεις για την επόμενη ηλικιακή κατηγορία, και αυτό θα γίνει προς το τέλος του μήνα» ανέφερε.