Νέα Σμύρνη: Αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος – Αναβλήθηκε η δίκη του

22χρονος σάτυρος
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ο 22χρονος άνδρας που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες και οι παθούσες, οπότε αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Γιώργος Μυταλούλης.

22χρονος σάτυρος Νέας Σμύρνης
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Μάλιστα, αναφορικά με δήλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», δήλωσε ότι δεν έγινε ποτέ.

«Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε, ότι "έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες". Δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγραφεί» σημείωσε ο δικηγόρος.

Ξέσπασε η μητέρα του: Του λένε να αυτοκτονήσει

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, η μητέρα του κατηγορουμένου, η οποία ξέσπασε σε κλάματα και δεσμεύτηκε να είναι συνέχεια δίπλα στο παιδί της μέχρι να κριθεί από τη Δικαιοσύνη, δήλωσε:

«Είμαι κοινωνική λειτουργός και εργάζομαι με έφηβους. Το παιδί μου εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του, ο οποίος είναι φοιτητής. Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας και εγώ και ο άνδρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου, θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα social media το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος».

«Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένειά μου» συμπλήρωσε.

Για λάθος χειρισμό στην έρευνα έκανε λόγο ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, υποστηρίζοντας ότι «η αναγνώρισή του από τα θύματα δεν έγινε με άλλους δέκα», και συμπλήρωσε: «Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δύο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook».

Πηγή: kedenews.gr

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα