Ασέλγεια 17χρονης από τον πατριό της: Σοκάρει η κατάθεσή της

βιασμός 17χρονη

Ο 47χρονος άνδρας οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές με την κατηγορία ότι για δύο χρόνια ασελγούσε στη θετή του κόρη και κρίθηκε προφυλακιστέος, παρότι αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Τα όσα εξιστόρησε η νεαρή κοπέλα συγκλόνισαν ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης. Τα λόγια της για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον πατριό της, ο οποίος δεν δίσταζε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του στο ίδιο κρεβάτι που βρίσκονταν και οι άλλες κόρες του, αποτελούν γροθιά στο στομάχι.

Το χρονικό της φρίκης

Η 17χρονη κοπέλα έμενε μαζί με τη μητέρα της και τον πατριό της στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης. Από τον γάμο της μητέρας της με τον 47χρονο είχε άλλες δύο αδελφές, οι οποίες είναι 7 και 14 ετών.

Το μαρτύριό της ξεκίνησε από την ηλικία των 15 ετών, ενώ ο πατριός της όλες τις φορές προσπαθούσε να ασελγήσει εις βάρος της μέσα στο δωμάτιο που κοιμούνταν και οι δύο αδελφές της. «Γίνεται αρκετό καιρό, προτού δύο χρόνια, από όταν ήμουν 15 ετών. Περίπου κάθε τέσσερις ημέρες ερχόταν στο κρεβάτι μου. Ποτέ δεν το αντιλήφθηκε κανείς. Η μαμά μου κοιμάται συνήθως στον καναπέ. Και οι αδελφές μου, που κοιμούνται δίπλα μου στο κρεβάτι, δεν ξυπνάνε με τίποτα. Έχουμε ένα μεγάλο κρεβάτι στο δωμάτιο και κοιμόμαστε εκεί και οι τρεις» είπε η 17χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς, παρουσία ψυχολόγου. «Αν δεν κοιμόταν η μαμά, θα τον έπαιρνε χαμπάρι, αλλά τα έκανε όταν κοιμόντουσαν όλοι» κατέθεσε η κοπέλα, για να μπει στη συνέχεια σε ανατριχιαστικές περιγραφές της ασέλγειας που υφίστατο επί δύο χρόνια…

κατάθεση 17χρονης

«Προσπάθησε να με βιάσει και το Πάσχα!»

Σε ερώτηση των αστυνομικών πότε ο πατριός της αποπειράθηκε να τη βιάσει τελευταία φορά, η κοπέλα ανέφερε ότι αυτό συνέβη την ημέρα του Πάσχα. «Προσπαθούσε να με προσεγγίσει ερωτικά. Να, χθες το βράδυ, 2/5/2021 (ημέρα του Πάσχα), ήρθε ο πατριός μου γύρω στις 11.00 το βράδυ. Ξάπλωνα στην άκρη του κρεβατιού στο δωμάτιο, όχι στον τοίχο κοντά, από την έξω πλευρά, και έπαιζα με το κινητό μου. Οι αδελφές μου κοιμόντουσαν δίπλα μου όπως πάντα. Ήρθε ο πατριός μου και με έσπρωξε να πάω πιο μέσα για να ξαπλώσει μαζί μου, από πίσω όπως ήμουν, πλάγια, και έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι και με χάιδεψε στον κ…» είπε η 17χρονη και συνεχίζοντας συμπλήρωσε: «Φορούσα μια πορτοκαλί φόρμα μακριά κι ένα τιραντάκι μπλουζάκι, αλλά δεν φαινόταν το στήθος μου, δεν τον προκάλεσα εγώ. Μου είπε “έλα να το κάνουμε τώρα που είναι ….”. Του είπα δεν θέλω. Εκείνος όμως κατέβασε τη φόρμα του και το εσώρουχό του. Μετά κατέβασε τη φόρμα μου από το πίσω μέρος και προσπαθούσε να μπει, αλλά εγώ τραβιόμουν (…). Νευρίασε και σηκώθηκε από το κρεβάτι, ανέβασε το παντελόνι του και μου είπε “στους άλλους δεν τραβιέσαι, μόνο σε μένα τα κάνεις αυτά” και έφυγε».

Παράλληλα, όπως τόνισε στην κατάθεσή της που περιλαμβάνεται μέσα στη δικογραφία που σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, ο πατριός της την παρακολουθούσε συνεχώς, ενώ προσπαθούσε να τη χωρίσει από κάθε σχέση που έκανε. «Έχω πολύ έλεγχο από τον πατριό μου. Δεν με αφήνει να βγαίνω, με ελέγχει. Βλέπει το κινητό μου, μου στέλνει όλη την ημέρα μηνύματα όση ώρα είναι στη δουλειά του και δεν ήθελε να πηγαίνω σχολείο, αλλά τις αδελφές μου τις αφήνει να κάνουν ό,τι θέλουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι με χωρίζει από όλα μου τα αγόρια, γιατί λέει ότι είναι αλήτες. Με παρακολουθεί, βάζει φίλους του να με κοιτούν και του λένε πού βρίσκομαι και τι κάνω».

Η κατάθεση της κοπέλας, τα στοιχεία που συγκέντρωσαν βάσει των ερευνών οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που έστελνε στο κινητό της ο πατριός της ήταν αρκετά για να «δεθεί» η υπόθεση και ο 47χρονος να οδηγηθεί στις φυλακές.

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα